+ + + T R A D I T I O + + +
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+ + + T R A D I T I O + + +

Katolické fórum pro katolíky, ochránce nenarozeného života a všechny, pro které je Salus animarum opravdu suprema lex.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Co mi hnulo žlučí

Goto down 
+7
Michal Kretschmer
Adalbert
JL
Inger Katarsky heretik
René Václavek
Fr. Albert T.O.P.
Mr.Difficult
11 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Mr.Difficult
Svůdce maličkých
Svůdce maličkých

Počet příspěvků : 4135
Na +T+ od : 01. 12. 06

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime13.03.10 18:51

Pánové,

dovolte, abych si ulevil. Na přiloženém linku

http://www.dltm.cz/rozhovor-s-ing-frantiskem-ruzickou-dobrovolnym-pracovnikem-diecezniho-centra-pro-rodinu-v-krupce

je lidovec, propagátor Rohrových chlapských sedánek, tajemník, salesiánský kolaborant, "řádný mimořádný rozdělovatel sv. přijímání", bubeník a dospělý křesťan a v pozadí je onen dům, ze kterého jsme byli biskupstvím pod záminkou jeho odprodeje diecézí za inzerovaných 1,5 mega vyštípáni metodami, když se nevystěhujete, pošlem na vás s. zubatou. Takové praktiky provozoval člověk najatý diecézí jakožto makléř a byl Hospodem po zasluze a mém důrazném varován ztrestán akutním zánětem slinivky břišní. Diecéze pravda o jeho metodách asi nevěděla a nakonec byl vykopnut z jejích služeb. Tajemník mně nějak nezajímá, jsme nakonec každý někde jinde, zaujal mně však další osud onoho navýsost pěkného památkového domu. Nyní jsem se dozvěděl, že ten barák byl diecézí městu darován !!! ano čtete správně darován, což považuji za další ukázku toho, jak preláti hájí zájmy Církve (s chátrajícími kostely) a uzávírají smlouvy ve smyslu kanoického ustanovení, které říká, že se zpravidla tyto věci nemají převádět za menší cenu, než je znalecké ohodnocení. I toto je ukázka, jak preláti hájí zájmy Církve a že likvidace Církevního jmění jde ruku v ruce s likvidací víry.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime13.03.10 22:05

Svinstvo. Chtěl jsem církvi odkázat nemovitost, ale nasrat.
Návrat nahoru Goto down
Fr. Albert T.O.P.
Gründer
Gründer
Fr. Albert T.O.P.

Male Počet příspěvků : 10044
Na +T+ od : 29. 11. 06

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime14.03.10 8:46

Odkazovat spis konkretnim lidem. Radum a ruznym organizacim ani omylem.
Návrat nahoru Goto down
https://crux.forumczech.com
Anonymní
Anonymní
Anonymous

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime14.03.10 13:19

Nebo odkazat Bratrstvu sv.Pia X.
Návrat nahoru Goto down
Fr. Albert T.O.P.
Gründer
Gründer
Fr. Albert T.O.P.

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime14.03.10 13:53

I zde bych volil spis konkretni lidi. Treba jednoho anglickeho biskupa atd.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime14.03.10 14:14

Asi máte pravdu.
Návrat nahoru Goto down
René Václavek
Obecní drbna
Obecní drbna
René Václavek

Male Počet příspěvků : 2775
Věk : 63
Na +T+ od : 19. 04. 07

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime15.03.10 9:10

Nejdřív tě kvůli prodeji vystěhují, když to neprodají, tak to aspoň věnují, je to svinstvo.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime15.03.10 14:04

Jakub napsal:

Nebo Věru Tydlitátovou.
(Co mě to napadlo? Ale jen tak... Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
René Václavek
Obecní drbna
Obecní drbna
René Václavek

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime16.03.10 10:05

Georgeus Ioannes Baptista napsal:
Jakub napsal:

Nebo Věru Tydlitátovou.
(Co mě to napadlo? Ale jen tak... Very Happy )
a k tomu Sargánkovou.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime16.03.10 17:14

Dneska jsem měl diskusi s jednou farnicí,kterou jsem informoval,že bude latinská mše.
Ona mě ujistila,že o tom ví,ale prý to nebude tridentská,ale latinská verze Nom.Tak to mě zarazilo.Páni bratři,jestli je to tak,tak to je pěkný podraz!!!:C
Ještě si to zjistím,ale pak by mě bylo jasné proč ta moje prosba,byla tak rychle vyslyšena.
Návrat nahoru Goto down
René Václavek
Obecní drbna
Obecní drbna
René Václavek

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime16.03.10 18:07

roman duba napsal:
Dneska jsem měl diskusi s jednou farnicí,kterou jsem informoval,že bude latinská mše.
Ona mě ujistila,že o tom ví,ale prý to nebude tridentská,ale latinská verze Nom.Tak to mě zarazilo.Páni bratři,jestli je to tak,tak to je pěkný podraz!!!:C
Ještě si to zjistím,ale pak by mě bylo jasné proč ta moje prosba,byla tak rychle vyslyšena.
Pozor, ne každá latinská je Trident, bývá to takové šidítko, na Trident se chodí i z jiného důvodu než je latina. Zvláště je trapné, když lidé i Pater noster slabikují z kancionálů.
Návrat nahoru Goto down
Inger Katarsky heretik
BANán
BANán

Počet příspěvků : 1816
Na +T+ od : 16. 10. 08

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime16.03.10 21:23

Pamatuji z dob kdyz jsem zil v Praze v 80.letech, tak latinsky NOM se slouzil u Sv. Ignace na Karlove namesti vzdy v nedeli v 10.30..kdyz nebylo mozno zucastnit se Tridentske Mse svate, sel jsem na latinsky NOM k Sv. Ignaci, byl tam fararem P.Skoblik ThD.
Návrat nahoru Goto down
JL
Trady
Trady
JL

Počet příspěvků : 1863
Na +T+ od : 06. 06. 08

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime16.03.10 22:09

Trapné netrapné, mě básnička o dvou verších trvá celý den, než se ji naučím. Takže jsem rád, že těch skoro doslova pár modliteb zvládnu z hlavy. Každý není takový génius, aby si zapamatoval text v řeči, která sice uchu lahodí, ale které prostě vůbec nerozumí.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime05.05.10 23:50

Je veliká škoda že v dnešní době znalost latiny tak upadá. Dneska už aby se člověk pomalu bál citovat staré klasiky a i obyčejné errare humanum est vyvolá buď tupý výrazy a nebo smích, který ovšem s vlastním obsahem řečeného nijak nesouvisí.

O tempora, o mores...
Návrat nahoru Goto down
Mr.Difficult
Svůdce maličkých
Svůdce maličkých

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime06.05.10 7:55

Bohužel dnešní společnost je jako alkholik, který si prochlastal játra a totálně zplaněl a i když se přeškolí na minerálku, už mu to nepomůže. Tohle vyderatizuje Prozřetelnost, v Řecku už to začíná vřít a bič Boží se už připravuje. Tu a tam se najde duše, která má zájem o vyšší věci a té je třeba se věnovat a ne se na ni vykašlat kvůli agresivnímu plevelu bez zájmu o cokoliv jiného než žrádlo, chlast a sex.
Návrat nahoru Goto down
Adalbert
Trady
Trady
Adalbert

Male Počet příspěvků : 246
Na +T+ od : 18. 08. 08

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime06.05.10 8:16

Mr.Difficult napsal:
Bohužel dnešní společnost je jako alkholik, který si prochlastal játra a totálně zplaněl a i když se přeškolí na minerálku, už mu to nepomůže. Tohle vyderatizuje Prozřetelnost, v Řecku už to začíná vřít a bič Boží se už připravuje. Tu a tam se najde duše, která má zájem o vyšší věci a té je třeba se věnovat a ne se na ni vykašlat kvůli agresivnímu plevelu bez zájmu o cokoliv jiného než žrádlo, chlast a sex.

Bohužel, tato duše je často vášnivou čtenářkou Halíka nebo objevuje totalitářskou církví zcenzurované a zadupané gnostiky... (pokud nejede rovnou ve vadžrajánovém buddhismu) Sad
Návrat nahoru Goto down
René Václavek
Obecní drbna
Obecní drbna
René Václavek

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime06.05.10 10:59

Adalbert napsal:
Mr.Difficult napsal:

Bohužel, tato duše je často vášnivou čtenářkou Halíka nebo objevuje totalitářskou církví zcenzurované a zadupané gnostiky... (pokud nejede rovnou ve vadžrajánovém buddhismu) Sad
jsou i takové duše, které Halíka prohlédnou i celý pokoncilní modernismus. I když jsou často zmatené, mohou mít některé nezdravé názory, hned vše nechápou, na ty se VYKAŠLAT NESMÍME a trpělivě jim ukázat cestu.
Návrat nahoru Goto down
Fr. Albert T.O.P.
Gründer
Gründer
Fr. Albert T.O.P.

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime06.05.10 11:02

Jo. A kam ty duše přivést?
V Praze je to snadné, ale mimo Prahu? Samotu každý nesnáší dobře.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime06.05.10 12:15

Obyčejný konzum a požitkářství je tak nakažlivé, jednoduché a lákavé, že jen málokdo si najde čas zabývat se duchovními záležitostmi...
Obzvláště v té naší zemi atheistické...

A co je horší, jsou i tací, kteří jsou hrdí na to, že žijí v jedné z nejatheističtějších zemí světa...
Jakkoliv jsem na svou zemi hrdý, tohle jsou momenty kdy se za svůj národ stydím.

A přitom už Cicero pravil, že "když zmizí zbožnost, mizí s ní i víra a soudržnost a spravedlnost" (jen parafráze, neznám to zpaměti)
Návrat nahoru Goto down
Michal Kretschmer
Admin
Admin
Michal Kretschmer

Male Počet příspěvků : 3366
Věk : 79
Na +T+ od : 06. 12. 06

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime10.12.10 18:53

Reagoval jsem na články na http://strelci.webnode.cz , dávám to sem, nechci kvůli tomu zakládat nové téma. Mně neznámý R. Bukva tam napadal mně osobně a +Traditio+ (a další známé osoby), takže jsem na to reagoval. Je to na http://strelci.webnode.cz/news/vyjadreni-k-clanku-svedectvi/ .

Mimochodem, ten příspěvek Mr. Difficulta z 22.10.2010 asi byl na +Traditio+ smazán, nenašel jsem ho.

Jinak ještě poznamenávám, že články na http://strelci.webnode.cz nelze všechny házet do jednoho pytle, některé jsou dobré. Na toho Bukvu už při jiné příležitosti tam kriticky reagoval i Ladislav Malý.
Návrat nahoru Goto down
Mr.Difficult
Svůdce maličkých
Svůdce maličkých

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime10.12.10 19:58

Michal Kretschmer napsal:
Reagoval jsem na články na http://strelci.webnode.cz , dávám to sem, nechci kvůli tomu zakládat nové téma. Mně neznámý R. Bukva tam napadal mně osobně a +Traditio+ (a další známé osoby), takže jsem na to reagoval. Je to na http://strelci.webnode.cz/news/vyjadreni-k-clanku-svedectvi/ .

Mimochodem, ten příspěvek Mr. Difficulta z 22.10.2010 asi byl na +Traditio+ smazán, nenašel jsem ho.

Jinak ještě poznamenávám, že články na http://strelci.webnode.cz nelze všechny házet do jednoho pytle, některé jsou dobré. Na toho Bukvu už při jiné příležitosti tam kriticky reagoval i Ladislav Malý.

Já bych k tomu jen dodal, že dokážu respektovat, že má někdo nostalgii po mocnářství (mně to přešlo, když jsem se seznámil s fakty) , ale co mi vadí je duch, kterým se to nese a který je skutečně co do ovoce u těchto soldátů nesoldátů negativní a rozkladný je. Fakt, že by dnes král byl podobným liberálním kašparem jako monarchové jiní v Evropě jsme už řešili. Tady jde čistě o rozlišování duchů podle ovoce.

Upřímně řečeno, kdysi na CHN si dělal legraci a dráždil je silným prohlášením že vyskakovali jak čertík z krabičky, zde taky vím, že jistý pán - Quido promine, že lol! - podobně reaguje na slůvka sanitární řešení, vylikvidovat, Beneš a pod.

Faktem ovšem je, že jedna věc je škorpení na fóru a případně u piva a druhá Satanovo působení skrze rytíře, kteří - jako správní poněmčenci - nemají smysl pro humor a chovají se jako hysterické ženské.

Info, že ty schůzky s Otou v Brandýse jsou organizovány lóžově jsem si zlovolně nevymyslel, mám ho od poměrně blízkého informovaného zdroje. Je taky zajímavé, z jakých pozic hnědí bratři bojují proti tomu zlému českému šovinismu, že se klidně odvolají na Halíka, Tydlitátovou, a společnou Evropskou myšlenku.

Návrat nahoru Goto down
Fr. Albert T.O.P.
Gründer
Gründer
Fr. Albert T.O.P.

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime10.12.10 20:27

A na Vlka, který je všechno možné, jen ne podporovatel kašpárků v uniformičkách s mečíky (jak se kvůli tomu extra vztekaj Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime11.12.10 0:26

On se fakt jmenuje Bukva?! Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime14.12.10 13:26

Koukám, že Jízdní spolek transvestitů najel na zednářskou ekumenu:

V odkazech http://strelci.webnode.cz/odkazy/ máme nejen ekumaniacký Vojenský a špitální řád svatého Lazara Jeruzalémského, ale dokonce křivoslavné schismatiky z Litoměřic.

Tak to dopadá, když někdo místo Krista uctívá posvátné licousy.

Na obrázku je ideální členka Jízdního a střeleckého spolku sv. Trautenberka:
Co mi hnulo žlučí Beard
Návrat nahoru Goto down
Fr. Albert T.O.P.
Gründer
Gründer
Fr. Albert T.O.P.

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime14.12.10 13:28

To zas bude mrzení Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Co mi hnulo žlučí Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co mi hnulo žlučí   Co mi hnulo žlučí Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Co mi hnulo žlučí
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
+ + + T R A D I T I O + + +  :: Církev u nás-
Přejdi na: