+ + + T R A D I T I O + + +
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+ + + T R A D I T I O + + +

Katolické fórum pro katolíky, ochránce nenarozeného života a všechny, pro které je Salus animarum opravdu suprema lex.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  
Similar topics

Dějiny Církve

Goto down 
    4 posters
    Jdi na stránku : Previous  1, 2
    AutorZpráva
    Inger Katarsky heretik
    BANán
    BANán

Počet příspěvků : 1816
    Na +T+ od : 16. 10. 08

Dějiny Církve - Stránka 2 Empty
    PříspěvekPředmět: Re: Dějiny Církve   Dějiny Církve - Stránka 2 Icon_minitime23.01.09 22:35

proc ne? Ja to necetl nikdy, ani od dr. Maleho nic nemam. Jedine co mam ceskeho z dejin je Cirkev vitezna.
    Návrat nahoru Goto down
    Michal Kretschmer
    Admin
    Admin
    Michal Kretschmer

Male Počet příspěvků : 3365
    Věk : 80
    Na +T+ od : 06. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dějiny Církve   Dějiny Církve - Stránka 2 Icon_minitime24.01.09 9:48

Mám F. X. Kryštůfek: Všeobecný církevní dějepis, 4 tlusté knihy, vydalo dědicví sv. Prokopa v létech 1883 až 1892. Chybí tam ovšem 20. století, ale já jej považuji za obsáhlý, čtivý a dobrý.

Jestli se občas vyskytuje v nějakém antikvariátu, nevím, já to koupil ještě za komunistů.
    Návrat nahoru Goto down
    Anonymní
    Anonymní
    Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Dějiny Církve   Dějiny Církve - Stránka 2 Icon_minitime24.01.09 14:51

Michal Kretschmer napsal:
    Mám F. X. Kryštůfek: Všeobecný církevní dějepis, 4 tlusté knihy, vydalo dědicví sv. Prokopa v létech 1883 až 1892. Chybí tam ovšem 20. století, ale já jej považuji za obsáhlý, čtivý a dobrý.

Jestli se občas vyskytuje v nějakém antikvariátu, nevím, já to koupil ještě za komunistů.

Já si to zapíšu do toho, co budu v budoucnu hledat a i když tam něco schází - XX.století bude brzy uzavřeno velkou expertízou a myslím si, že kdyby si nějaký student církevní historie podrobně pročetl Kryštůfka, mohl by v budoucnu na jeho dílo navázat právě tím osudným minulým stoletím.
    Návrat nahoru Goto down
    Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Dějiny Církve   Dějiny Církve - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Dějiny Církve
    Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
     Similar topics
    -
    » Defensor fidei II.

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
    + + + T R A D I T I O + + +  :: Apologie víry a Církve-
    Přejdi na: