| Ad nauseam vestram | |
|
+20Fr. Augustin T.O.P. deactivated Reconquistador Ave Iva Podzimková Thomas More Irenej bJ Adalbert Inger Katarsky heretik JL René Václavek Josafat František Matěj Antonio Ghislieri Michal Kretschmer Jaro Quido van Rijn Fr. Albert T.O.P. Mr.Difficult 24 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 23.12.07 17:55 | |
| |
|
| |
Quido van Rijn Aktivní uživatel
Počet příspěvků : 3729 Věk : 134 Bydliště : Od března 2010 kontakt pouze přes mail: quidovanrijn@yahoo.com Na +T+ od : 30. 11. 06
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 23.12.07 18:14 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 25.02.08 14:46 | |
| |
|
| |
Fr. Albert T.O.P. Gründer
Počet příspěvků : 10044 Na +T+ od : 29. 11. 06
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 25.02.08 15:04 | |
| Ajta...no nic. Škoda, že se ho někdo nezeptal, zda by byl ochotný podepsat protimodernistickou přísahu a zda souhlasí třeba s Mortalium animos. Jinak je to samozřejmě jen další, nic neříkající narcistní blábol. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 25.02.08 15:06 | |
| To jsou perly, dámy a pánové... |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 25.02.08 17:08 | |
| Tak kdopak mi zkopíroval a upravil otázku ? Ty mé vlastní otázky ani neuvěřejnili. Otázka : Jak to vypadá s kanonickou žalobou na Vás ohledně vašich herezí a bodho-islam "ekumenismu"?
TH: Cosi jsem četl o podobných dokumentech, které mne a kardinála Vlka nejen obviňují z ekumenických kontaktů, které pěstuje i současný papež, nýbrž hned navrhují také výši trestu (pro mne exkomunikaci, pro arcibiskupa Vlka zbavení kardinálské hodnosti - už ne upálení). Dovedu si celkem živě představit komentář adresátům takových "žalob", když je házeli do koše. Jejich autoři si patrně spletli století - před cca 400 let by to mohl být problém. Hrozí, že se vy nebo pan Štampach vrátíte na KTF UK ?
Existuje nějaká šťastná katolická fakulta, kde nestudují ženy ?
TH: Nebojte se, alespoň u mne nic takového nehrozí. O takové katolické fakultě nevím, ale možná byste mohl konvertovat k islámu, tam by váš postoj k ženám patrně uvítali. Včera jste před mší (tím jste porušil i rubriky) tvrdil, že je včerejší teplo důkazem globálního oteplování a že církev je konzerva, neb je i přesto v kostele chladno. Hodně lidí se smálo. Je Váš kostel ještě katolický a je tam možno nějakého katolíka potakt?
TH : Pokud humor a víra kráčejí spolu, tak jich tam je poměrně dost. Proč nesmím říci pohanovi, že skončí v pekle a že jeho nepokřtěné dítě také ? Na co si to poslední dobou hrajeme, na pseudohumanisty ?
TH: Neměl byste mu to říkat především proto, že to není pravda. A pokud jste katolík, také proto, že tento názor odporuje církevnímu učení. Kdo příliš rychle druhé odesílá do pekla, aniž vidí do jejich srdce a svědomí, mohl by tam nakonec skončit sám. Co si myslíte o politice Lidovců? Kam směřují?TH : To bych raději vyjádřil nonverbálním gestem:-) Tyto a mnohé další perly ke studiu a k nalezení zde |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 26.02.08 14:20 | |
| - Iacobus Augustinus napsal:
- Ajta...no nic.
Škoda, že se ho někdo nezeptal, zda by byl ochotný podepsat protimodernistickou přísahu a zda souhlasí třeba s Mortalium animos. Jinak je to samozřejmě jen další, nic neříkající narcistní blábol. Ale my jsme se ho s bratrem Hámou kdysi už nepřímo zeptali!! Není, nemusíte se bát!! Anton. |
|
| |
Antonio Ghislieri Svůdce maličkých
Počet příspěvků : 1191 Věk : 50 Bydliště : Csontokszérűskertek, Csehország Na +T+ od : 16. 07. 07
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 26.02.08 14:25 | |
| - Anton napsal:
- Iacobus Augustinus napsal:
- Ajta...no nic.
Škoda, že se ho někdo nezeptal, zda by byl ochotný podepsat protimodernistickou přísahu a zda souhlasí třeba s Mortalium animos. Jinak je to samozřejmě jen další, nic neříkající narcistní blábol.
Ale my jsme se ho s bratrem Hámou kdysi už nepřímo zeptali!! Není, nemusíte se bát!!
Anton. Vždyť to by zapřel sám sebe... I když byl (JE) tady jeden, kterej přesně tohleto (zapřít sám sebe) po člověku chtěl (CHCE)... Ale pan Halík Ho asi nezná :-( | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| |
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:08 | |
| |
|
| |
Počet příspěvků : 3729 Věk : 134 Bydliště : Od března 2010 kontakt pouze přes mail: quidovanrijn@yahoo.com Na +T+ od : 30. 11. 06
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:19 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:20 | |
| Přispíval bych dál, ale nevím, jak obejít kontribuce... |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:24 | |
| - Mikolaj napsal:
- Přispíval bych dál, ale nevím, jak obejít kontribuce...
No vždyť připívej. Nepřispívat do sbírky se protiví církevnímu přikázání a budu se z toho muset zpovídat. ALe co je moc to je příliš, přemýšlím o reparacích zda místo toho nepodpořím finančně FSSPX, které žádné bilboardy (zatím) nechystá. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:26 | |
| |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:26 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:28 | |
| Navrhuji přispívat na sbírku Solidatia, kterou tímto vyhlašuji a propijeme to společně |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:37 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:41 | |
| | |
|
| |
Antonio Ghislieri Svůdce maličkých
Počet příspěvků : 1191 Věk : 50 Bydliště : Csontokszérűskertek, Csehország Na +T+ od : 16. 07. 07
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 14:44 | |
- Věř, že pro Tebe a Tvou spásu bych svůj odpor překonal milerád
http://www.drinks24.cz/courvoisier-xo-40-07l-p-196.html
Jakub a mnozí jiní ze Sodalitia mají k alkoholu skutečně značný odpor - když nějaký vidí, hned se snaží jej co nejrychleji zlikvidovat :-) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| |
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 15:23 | |
| Tak to by mě docela dorazilo, kdybych věděl, že na moje otázky nejsou odpovědi. Paní bude asi stejný případ jako Halík(v pátek má svátek, copak mu dáme?). | |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 15:26 | |
- Tak to by mě docela dorazilo, kdybych věděl, že na moje otázky nejsou odpovědi.
Paní bude asi stejný případ jako Halík(v pátek má svátek, copak mu dáme?). Nejlepší by byla tradiční nakládačka. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 15:29 | |
- Tak to by mě docela dorazilo, kdybych věděl, že na moje otázky nejsou odpovědi.
Paní bude asi stejný případ jako Halík(v pátek má svátek, copak mu dáme?). Mám za to, že klást otázky a nenajít odpovědi, je pěkný průšvih, filosofa, za kterého se Halík považuje, by to mělo stát místo, ne? Za co je placený? |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 15:29 | |
| - Georgeus Ioannes Baptista napsal:
- Mikolaj napsal:
- Tak vážení, toto je zážitek:
http://www.tyden.cz/chat-s-osobnosti/tomas-halik/
Opravdu není nad to, když se umí člověk pěkně pochválit! "Chtěla jsem vám jen poděkovat za vaši poslední knihu - "náhodou" jsem si ji koupila v době, která je pro mě osobně moc těžká. Neříkám, že mi pomohla něco vyřešit, ale dík alespoň za vědomí, že otázky které si kladu si klade i někdo jiný (a taky na ně nenachází odpovědi)" To je na Nobelovu cenu za diplomacii. Já bych to formuloval jinak, drsněji: Vaše kniha, padre Halík je na hovno, a svůj účel také dokonale splnila. (zvuk splachujícího se WC) | |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 15:31 | |
| - Georgeus Ioannes Baptista napsal:
- Iacobus Augustinus napsal:
Paní bude asi stejný případ jako Halík(v pátek má svátek, copak mu dáme?). Mám za to, že klást otázky a nenajít odpovědi, je pěkný průšvih, filosofa, za kterého se Halík považuje, by to mělo stát místo, ne? Za co je placený? Já myslím, že to v případě Halíka není žádný průšvih ale nudná šeď. On už snad nějakou odpověď na něco našel? Co já vím, tak stále jen klade otázky. :queen: | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram | |
| |
|
| |
| Ad nauseam vestram | |
|