| Ad nauseam vestram | |
|
+20Fr. Augustin T.O.P. deactivated Reconquistador Ave Iva Podzimková Thomas More Irenej bJ Adalbert Inger Katarsky heretik JL René Václavek Josafat František Matěj Antonio Ghislieri Michal Kretschmer Jaro Quido van Rijn Fr. Albert T.O.P. Mr.Difficult 24 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Josafat Sodalitium pianum
Počet příspěvků : 537 Bydliště : Imperium Austro-Hungaricum Na +T+ od : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 15:41 | |
| Padre Halík a podobní modernističtí "teologové" totiž považují nacházení odpovědí za principielní chybu. To je moc staromódní. Kdo nachází odpovědi, ten si přece myslí, že "má patent na pravdu,...". Oni nehledají, aby nacházeli, hledají, aby hledali. To je stejný hřích, jako když někdo jí, ne aby se nasytil, ale jí jen pro požitek a pak to klidně vyzvrací, nebo jako když manželé konají hřích Onanův. Vše to je těžký hřích. S dárkem v podobě klasické nakládačky plně souhlasím. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.03.08 20:04 | |
| Já bych řekl, že modernisté se přímo děsí jednoznačné a jasně definované odpovědi! |
|
| |
Fr. Albert T.O.P. Gründer
Počet příspěvků : 10044 Na +T+ od : 29. 11. 06
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 05.03.08 9:53 | |
| A pak ať mi někdo říká, že B16 není hegelián. To snad jinak není možné.
Lobrede auf Kardinal Kasper
Vatikan. In einem Vorwort für die Festschrift zum heutigen 75. Geburtstag des deutschen Kurienkardinals Walter Kasper hat Papst Benedikt XVI. dessen Einsatz für Theologie und Kirche gewürdigt. Der Papst bedankt sich auch für die Zusammenarbeit „vieler Jahre, in denen wir nicht immer der gleichen Meinung waren, aber uns stets gemeinsam auf dem Weg im Dienst für Christus und die Kirche wußten“. Im kirchlichen und theologischen Ringen seit dem Konzil habe der Kardinal „immer an vorderster Stelle“ gestanden. Als Theologieprofessor habe Kardinal Kasper den Mut gehabt „die zentralen Themen der Theologie aufzugreifen und neu auszulegen“. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 13.03.08 15:27 | |
| |
|
| |
Antonio Ghislieri Svůdce maličkých
Počet příspěvků : 1191 Věk : 50 Bydliště : Csontokszérűskertek, Csehország Na +T+ od : 16. 07. 07
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 13.03.08 15:34 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 13.03.08 15:34 | |
| Neví, ale povídá vo nich |
|
| |
František Matěj Sodalitium pianum
Počet příspěvků : 332 Věk : 55 Bydliště : Praha Na +T+ od : 10. 12. 06
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 13.03.08 15:54 | |
| Ale zase jsme se z magazínu MFD dozvěděli, že není homosexuál ani eunuch. Potud alespoň titulek, číst to celý jsem zatím nenašel chuť. I když eunuch možná ne, ale EUnuch určitě... | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| |
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 13.03.08 20:47 | |
| |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 17.03.08 8:47 | |
| |
|
| |
René Václavek Obecní drbna
Počet příspěvků : 2775 Věk : 64 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 17.03.08 10:01 | |
| - František Matěj napsal:
- Ale zase jsme se z magazínu MFD dozvěděli, že není homosexuál ani eunuch. Potud alespoň titulek, číst to celý jsem zatím nenašel chuť. I když eunuch možná ne, ale EUnuch určitě...
V tom magacínu mne zaujala věta-Jako člověk, který yslechl tisíce zpovědí studentů samozřejmě vím, že není lehklé dodržovat zásadu zdrženlivosti pro mnohé, jejichž vztah je již dávno lidsky zralý ke svatbě, která se odkládá spíše z praktických a sociálních důvodů než z neochoty se zacázat vzájemnou věrností. Církev odedávna ví, že jedna věc je předkládat ideál jako výzvu a inspiraci a druhá mít porozumění při individuákním doprovázení lidí na duchovní cestě, kde je možné od člověka vyžadovat jen to,na co v této chvíli skutečně má, nechovat se jak farizeové Jenže to se netýká 6 přikázání. Pokud to nemohou vydržet, tak ať se vezmou. Já jsem dřív taky nebyl svatoušek, ale hřích jsem nehájil. Když se máte rádi a chcete se vzít, když si sem tam zašukáte, tak se nic neděje, důležitá je LÁSKA | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 17.03.08 10:17 | |
| - René Václavek napsal:
- František Matěj napsal:
- Ale zase jsme se z magazínu MFD dozvěděli, že není homosexuál ani eunuch. Potud alespoň titulek, číst to celý jsem zatím nenašel chuť. I když eunuch možná ne, ale EUnuch určitě...
V tom magacínu mne zaujala věta-Jako člověk, který yslechl tisíce zpovědí studentů samozřejmě vím, že není lehklé dodržovat zásadu zdrženlivosti pro mnohé, jejichž vztah je již dávno lidsky zralý ke svatbě, která se odkládá spíše z praktických a sociálních důvodů než z neochoty se zacázat vzájemnou věrností. Církev odedávna ví, že jedna věc je předkládat ideál jako výzvu a inspiraci a druhá mít porozumění při individuákním doprovázení lidí na duchovní cestě, kde je možné od člověka vyžadovat jen to,na co v této chvíli skutečně má, nechovat se jak farizeové
Jenže to se netýká 6 přikázání. Pokud to nemohou vydržet, tak ať se vezmou. Já jsem dřív taky nebyl svatoušek, ale hřích jsem nehájil. Když se máte rádi a chcete se vzít, když si sem tam zašukáte, tak se nic neděje, důležitá je LÁSKA fuj to je hnus celkově |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 17.03.08 10:55 | |
| |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 17.03.08 11:01 | |
| - kirkmen napsal:
- René Václavek napsal:
- František Matěj napsal:
V tom magacínu mne zaujala věta-Jako člověk, který yslechl tisíce zpovědí studentů samozřejmě vím, že není lehklé dodržovat zásadu zdrženlivosti pro mnohé, jejichž vztah je již dávno lidsky zralý ke svatbě, která se odkládá spíše z praktických a sociálních důvodů než z neochoty se zacázat vzájemnou věrností. Církev odedávna ví, že jedna věc je předkládat ideál jako výzvu a inspiraci a druhá mít porozumění při individuákním doprovázení lidí na duchovní cestě, kde je možné od člověka vyžadovat jen to,na co v této chvíli skutečně má, nechovat se jak farizeové
Jenže to se netýká 6 přikázání. Pokud to nemohou vydržet, tak ať se vezmou. Já jsem dřív taky nebyl svatoušek, ale hřích jsem nehájil. Když se máte rádi a chcete se vzít, když si sem tam zašukáte, tak se nic neděje, důležitá je LÁSKA fuj to je hnus celkově Ten Halík jen dokazuje,co je zač.A nikdo tomu neudělá přítrž! |
|
| |
Quido van Rijn Aktivní uživatel
Počet příspěvků : 3729 Věk : 134 Bydliště : Od března 2010 kontakt pouze přes mail: quidovanrijn@yahoo.com Na +T+ od : 30. 11. 06
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 17.03.08 11:46 | |
| Ale udělá, Sodalitium Pianum na jarním zasedání udělá s P. Tomášem Halíkem krátký proces. | |
|
| |
Michal Kretschmer Admin
Počet příspěvků : 3365 Věk : 80 Bydliště : Praha Na +T+ od : 06. 12. 06
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 17.03.08 15:28 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 18.03.08 9:24 | |
| - Michal Kretschmer napsal:
- Mikolaj napsal:
- Toto je opravdu zajímavé!
http://www.obcinst.cz/clanek.asp?id=1242
Jde o článek Stane se z Tonyho Blaira opravdový katolík? Připsal jsem tam k tomu krátký komentář. Tony je katolík jen matrikový, nevzdal se veřejně svých dřívějších bludů a podpory potratů. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 18.03.08 13:38 | |
| |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 30.03.08 21:32 | |
| | |
|
| |
Počet příspěvků : 2775 Věk : 64 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 30.03.08 22:02 | |
| - Iacobus Augustinus napsal:
http://www.signaly.cz/fotkyAlbum.php?albumId=6245 Doporučuji pozorně prohlédnout všechny fotky. Kdo najde Dona Bosca, má u mě pivo. Fuj, to je hnus, jak na pohanské zábavě, Když už to saloši pořádají pro nevěřící, tak by aspon měli být slušně oblečeni, ne jak štětky! | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| |
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 30.03.08 22:10 | |
| To byl záměr Aby to bylo jednoduché. | |
|
| |
Mr.Difficult Svůdce maličkých
Počet příspěvků : 4135 Bydliště : Země Koruny svatováclavské Na +T+ od : 01. 12. 06
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 30.03.08 22:10 | |
| To je vyloženě k zblití: ty děvky by potřebovaly naučit slušnému oblékání a chování. | |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 30.03.08 22:13 | |
| - Katy napsal:
- René Václavek napsal:
- Iacobus Augustinus napsal:
http://www.signaly.cz/fotkyAlbum.php?albumId=6245 Doporučuji pozorně prohlédnout všechny fotky. Kdo najde Dona Bosca, má u mě pivo. Fuj, to je hnus, jak na pohanské zábavě, Když už to saloši pořádají pro nevěřící, tak by aspon měli být slušně oblečeni, ne jak štětky! Měl jsi hledat Dona Boska, ne koukat po holkách! Pivo u Jakuba mám tedy já, neb Don Bosco je sice na několika snímcích, ovšem nikde tak jasně a zřetelně jako na prvním. Nebyl by nějaký obtížnější úkol? Dona Bosca jsem viděl, právě proto je to smutnější, když se musí na ty děvky dívat. Čém se toliší od pohanských zábav? Ničím. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 30.03.08 23:18 | |
| - René Václavek napsal:
- Dona Bosca jsem viděl, právě proto je to smutnější, když se musí na ty děvky dívat. Čém se toliší od pohanských zábav? Ničím.
Máš pravdu, že moc odlišností nenajdeme. Jen na slovo "děvka" bych byla opatrnější. Normálně se tím myslí prodejná promiskuitní žena, případně vulgární nadávka. Na těch fotkách jsou ještě děti. A oblečení? Móda je holt dnes taková, jaká je... |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram | |
| |
|
| |
| Ad nauseam vestram | |
|