+ + + T R A D I T I O + + +
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+ + + T R A D I T I O + + +

Katolické fórum pro katolíky, ochránce nenarozeného života a všechny, pro které je Salus animarum opravdu suprema lex.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Ad nauseam vestram

Goto down 
+20
Fr. Augustin T.O.P.
deactivated
Reconquistador
Ave
Iva Podzimková
Thomas More
Irenej
bJ
Adalbert
Inger Katarsky heretik
JL
René Václavek
Josafat
František Matěj
Antonio Ghislieri
Michal Kretschmer
Jaro
Quido van Rijn
Fr. Albert T.O.P.
Mr.Difficult
24 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Next
AutorZpráva
Josafat
Sodalitium pianum
Sodalitium pianum
Josafat

Male Počet příspěvků : 537
Na +T+ od : 31. 01. 08

Ad nauseam vestram - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime04.03.08 15:41

Padre Halík a podobní modernističtí "teologové" totiž považují nacházení odpovědí za principielní chybu. To je moc staromódní. Kdo nachází odpovědi, ten si přece myslí, že "má patent na pravdu,...". Oni nehledají, aby nacházeli, hledají, aby hledali. To je stejný hřích, jako když někdo jí, ne aby se nasytil, ale jí jen pro požitek a pak to klidně vyzvrací, nebo jako když manželé konají hřích Onanův. Vše to je těžký hřích. S dárkem v podobě klasické nakládačky plně souhlasím.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime04.03.08 20:04

Já bych řekl, že modernisté se přímo děsí jednoznačné a jasně definované odpovědi!
Návrat nahoru Goto down
Fr. Albert T.O.P.
Gründer
Gründer
Fr. Albert T.O.P.

Male Počet příspěvků : 10044
Na +T+ od : 29. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime05.03.08 9:53

A pak ať mi někdo říká, že B16 není hegelián. To snad jinak není možné.

Lobrede auf Kardinal Kasper

Vatikan. In einem Vorwort für die Festschrift zum heutigen 75. Geburtstag des deutschen Kurienkardinals Walter Kasper hat Papst Benedikt XVI. dessen Einsatz für Theologie und Kirche gewürdigt. Der Papst bedankt sich auch für die Zusammenarbeit „vieler Jahre, in denen wir nicht immer der gleichen Meinung waren, aber uns stets gemeinsam auf dem Weg im Dienst für Christus und die Kirche wußten“. Im kirchlichen und theologischen Ringen seit dem Konzil habe der Kardinal „immer an vorderster Stelle“ gestanden. Als Theologieprofessor habe Kardinal Kasper den Mut gehabt „die zentralen Themen der Theologie aufzugreifen und neu auszulegen“.
Návrat nahoru Goto down
https://crux.forumczech.com
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime13.03.08 15:27

Měl bych něco pro zájemce a fajnšmekry:

http://www.audiostory.cz/www/index.php?page=katalog&id=117&typ=2

lol!
Návrat nahoru Goto down
Antonio Ghislieri
Svůdce maličkých
Svůdce maličkých
Antonio Ghislieri

Male Počet příspěvků : 1191
Věk : 50
Na +T+ od : 16. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime13.03.08 15:34

Mikolaj napsal:

lol!

Von tendlencten člověk o zmiňovaných tématech snad něco ví? :-)
Návrat nahoru Goto down
http://ambon.or.cz
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime13.03.08 15:34

Neví, ale povídá vo nich Wink
Návrat nahoru Goto down
František Matěj
Sodalitium pianum
Sodalitium pianum
František Matěj

Male Počet příspěvků : 332
Věk : 55
Na +T+ od : 10. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime13.03.08 15:54

Ale zase jsme se z magazínu MFD dozvěděli, že není homosexuál ani eunuch. Potud alespoň titulek, číst to celý jsem zatím nenašel chuť. I když eunuch možná ne, ale EUnuch určitě...
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime13.03.08 20:40

František Matěj napsal:
Ale zase jsme se z magazínu MFD dozvěděli, že není homosexuál ani eunuch. Potud alespoň titulek, číst to celý jsem zatím nenašel chuť. I když eunuch možná ne, ale EUnuch určitě...

lol!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime13.03.08 20:47

Antonio Ghislieri napsal:
Mikolaj napsal:

lol!

Von tendlencten člověk o zmiňovaných tématech snad něco ví? :-)

Náhodou je odborníkem na "mýtus" zvaný Zmrtvýchvstání.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime17.03.08 8:47

Opravdu zajímavý článek:

http://zpravy.idnes.cz/z-radu-ktery-zalozil-landa-utekli-politici-f2z-/domaci.asp?c=A080316_184912_domaci_klu

Ale nejvíce mne rozesmálo toto:

Hnutí však vyvolalo i negativní emoce. "Je to nebezpečný fenomén. Příznačné je, že se vždycky halí do zvláštního svatouškovství, dělají to přece všechny fašistické a totalitní ideologie, všechny mají prudérní roucho a žádají čistotu," navezl se do sdružení exprezident Václav Havel v narážce na Landovu skinheadskou minulost.

Na zednářské kruhy si nějak nevzpomněl...
Návrat nahoru Goto down
René Václavek
Obecní drbna
Obecní drbna
René Václavek

Male Počet příspěvků : 2775
Věk : 64
Na +T+ od : 19. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime17.03.08 10:01

František Matěj napsal:
V tom magacínu mne zaujala věta-Jako člověk, který yslechl tisíce zpovědí studentů samozřejmě vím, že není lehklé dodržovat zásadu zdrženlivosti pro mnohé, jejichž vztah je již dávno lidsky zralý ke svatbě, která se odkládá spíše z praktických a sociálních důvodů než z neochoty se zacázat vzájemnou věrností. Církev odedávna ví, že jedna věc je předkládat ideál jako výzvu a inspiraci a druhá mít porozumění při individuákním doprovázení lidí na duchovní cestě, kde je možné od člověka vyžadovat jen to,na co v této chvíli skutečně má, nechovat se jak farizeové

Jenže to se netýká 6 přikázání. Pokud to nemohou vydržet, tak ať se vezmou. Já jsem dřív taky nebyl svatoušek, ale hřích jsem nehájil. Když se máte rádi a chcete se vzít, když si sem tam zašukáte, tak se nic neděje, důležitá je LÁSKA geek
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime17.03.08 10:17

René Václavek napsal:
František Matěj napsal:
V tom magacínu mne zaujala věta-Jako člověk, který yslechl tisíce zpovědí studentů samozřejmě vím, že není lehklé dodržovat zásadu zdrženlivosti pro mnohé, jejichž vztah je již dávno lidsky zralý ke svatbě, která se odkládá spíše z praktických a sociálních důvodů než z neochoty se zacázat vzájemnou věrností. Církev odedávna ví, že jedna věc je předkládat ideál jako výzvu a inspiraci a druhá mít porozumění při individuákním doprovázení lidí na duchovní cestě, kde je možné od člověka vyžadovat jen to,na co v této chvíli skutečně má, nechovat se jak farizeové

Jenže to se netýká 6 přikázání. Pokud to nemohou vydržet, tak ať se vezmou. Já jsem dřív taky nebyl svatoušek, ale hřích jsem nehájil. Když se máte rádi a chcete se vzít, když si sem tam zašukáte, tak se nic neděje, důležitá je LÁSKA geek

fuj to je hnus celkově No
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime17.03.08 10:55

Toto je opravdu zajímavé!

http://www.obcinst.cz/clanek.asp?id=1242
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime17.03.08 11:01

kirkmen napsal:
René Václavek napsal:
František Matěj napsal:

fuj to je hnus celkově No
Ten Halík jen dokazuje,co je zač.A nikdo tomu neudělá přítrž!
Návrat nahoru Goto down
Quido van Rijn
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Quido van Rijn

Male Počet příspěvků : 3729
Věk : 134
Bydliště : Od března 2010 kontakt pouze přes mail: quidovanrijn@yahoo.com
Na +T+ od : 30. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime17.03.08 11:46

Ale udělá, Sodalitium Pianum na jarním zasedání udělá s P. Tomášem Halíkem krátký proces.
Návrat nahoru Goto down
Michal Kretschmer
Admin
Admin
Michal Kretschmer

Male Počet příspěvků : 3365
Věk : 80
Na +T+ od : 06. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime17.03.08 15:28

Mikolaj napsal:

Jde o článek Stane se z Tonyho Blaira opravdový katolík?
Připsal jsem tam k tomu krátký komentář.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime18.03.08 9:24

Michal Kretschmer napsal:
Mikolaj napsal:

Jde o článek Stane se z Tonyho Blaira opravdový katolík?
Připsal jsem tam k tomu krátký komentář.
Tony je katolík jen matrikový, nevzdal se veřejně svých dřívějších bludů a podpory potratů.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime18.03.08 13:38

Návrat nahoru Goto down
Fr. Albert T.O.P.
Gründer
Gründer
Fr. Albert T.O.P.

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime30.03.08 21:32

http://www.signaly.cz/fotkyAlbum.php?albumId=6245
Doporučuji pozorně prohlédnout všechny fotky. Kdo najde Dona Bosca, má u mě pivo.
Návrat nahoru Goto down
René Václavek
Obecní drbna
Obecní drbna
René Václavek

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime30.03.08 22:02

Iacobus Augustinus napsal:

Doporučuji pozorně prohlédnout všechny fotky. Kdo najde Dona Bosca, má u mě pivo.
Fuj, to je hnus, jak na pohanské zábavě, Když už to saloši pořádají pro nevěřící, tak by aspon měli být slušně oblečeni, ne jak štětky! affraid
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime30.03.08 22:07

René Václavek napsal:

Fuj, to je hnus, jak na pohanské zábavě, Když už to saloši pořádají pro nevěřící, tak by aspon měli být slušně oblečeni, ne jak štětky! affraid

Měl jsi hledat Dona Boska, ne koukat po holkách! Laughing Pivo u Jakuba mám tedy já, neb Don Bosco je sice na několika snímcích, ovšem nikde tak jasně a zřetelně jako na prvním. Nebyl by nějaký obtížnější úkol? Smile
Návrat nahoru Goto down
Fr. Albert T.O.P.
Gründer
Gründer
Fr. Albert T.O.P.

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime30.03.08 22:10

To byl záměr Smile
Aby to bylo jednoduché.
Návrat nahoru Goto down
Mr.Difficult
Svůdce maličkých
Svůdce maličkých

Počet příspěvků : 4135
Na +T+ od : 01. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime30.03.08 22:10

To je vyloženě k zblití: ty děvky by potřebovaly naučit slušnému oblékání a chování.
Návrat nahoru Goto down
René Václavek
Obecní drbna
Obecní drbna
René Václavek

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime30.03.08 22:13

Katy napsal:
René Václavek napsal:

Měl jsi hledat Dona Boska, ne koukat po holkách! Laughing Pivo u Jakuba mám tedy já, neb Don Bosco je sice na několika snímcích, ovšem nikde tak jasně a zřetelně jako na prvním. Nebyl by nějaký obtížnější úkol? Smile
Dona Bosca jsem viděl, právě proto je to smutnější, když se musí na ty děvky dívat. Čém se toliší od pohanských zábav? Ničím.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime30.03.08 23:18

René Václavek napsal:
Dona Bosca jsem viděl, právě proto je to smutnější, když se musí na ty děvky dívat. Čém se toliší od pohanských zábav? Ničím.

Máš pravdu, že moc odlišností nenajdeme. Jen na slovo "děvka" bych byla opatrnější. Normálně se tím myslí prodejná promiskuitní žena, případně vulgární nadávka. Na těch fotkách jsou ještě děti. A oblečení? Móda je holt dnes taková, jaká je...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ad nauseam vestram   Ad nauseam vestram - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ad nauseam vestram
Strana 7 z 26Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
+ + + T R A D I T I O + + +  :: Církev u nás-
Přejdi na: