| Ad nauseam vestram | |
|
+20Fr. Augustin T.O.P. deactivated Reconquistador Ave Iva Podzimková Thomas More Irenej bJ Adalbert Inger Katarsky heretik JL René Václavek Josafat František Matěj Antonio Ghislieri Michal Kretschmer Jaro Quido van Rijn Fr. Albert T.O.P. Mr.Difficult 24 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Fr. Albert T.O.P. Gründer
Počet příspěvků : 10044 Na +T+ od : 29. 11. 06
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 6:43 | |
| Tak to se nám monsignore Heretík pěkně odkopal. Jen nechápu, co tím sleduje. Vzhledem k jeho známé samolibosti, bych to viděl jen na snahu prezentovat sebe. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 8:03 | |
| - Iacobus Augustinus napsal:
- Tak to se nám monsignore Heretík pěkně odkopal.
Jen nechápu, co tím sleduje. Vzhledem k jeho známé samolibosti, bych to viděl jen na snahu prezentovat sebe. Ne, že bych mu nějak zvlášť věřil. Spíš v tom vidím opravdu snahu o sebeprezentaci. Nicméně tady jsem zveřejnil, co jsme si o tom napsali. http://confugium.sdh.cz/?a=&id=273 |
|
| |
JL Trady
Počet příspěvků : 1863 Na +T+ od : 06. 06. 08
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 8:22 | |
| No myslím, že žádné katolické argumenty tam nemá, jen obhajuje svoji spolupráci se Systémem a snaží se to stočit na jiné téma, i s tím svým pomocníkem. Úplatky nejsou horší zlo, než potrat.
Můj děda, jehož jeho židovští zaměstnanci, kterým dal důvěru, jej intrikami připravili o podnik, tomuto jednání říkával židovské divadlo. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 8:51 | |
| - JL napsal:
- No myslím, že žádné katolické argumenty tam nemá, jen obhajuje svoji spolupráci se Systémem a snaží se to stočit na jiné téma, i s tím svým pomocníkem. Úplatky nejsou horší zlo, než potrat.
Můj děda, jehož jeho židovští zaměstnanci, kterým dal důvěru, jej intrikami připravili o podnik, tomuto jednání říkával židovské divadlo. Ono je to principielně pochopitelné, i když si myslím, že monsignore hledal ty principy ad hoc. Proto mu ty principy moc do té praxe nesedí. Vemte si třeba senátora Zlatušku. Napíše, že potraty nic moc, ale že zákon je super mít co nejliberálnější. P. Halík napíše, že se zákonem se nedá nic dělat, proto není třeba se ohlížet na to, co si o něm myslí Zlatuška. To mnozí prolife aktivisté budou považovat za omyl. Zákon se totiž dá ještě více liberalizovat a Zlatuška by byl pro. Proti Zlatuškovi v Brně kandiduje lidovec. Ani od něho se nedá očekávat, že bude se snažit se zákonem něco dělat, ale je jasné, že nebude pro jeho liberalizaci. Tomuto lidovci já dám svůj hlas, i když si o lidovcích myslím svoje. Na druhé straně je pravda, že zákon asi zůstane takový, jaký je se Zlatuškou i bez Zlatušky, takže riziko je spíše minimální. Horší je to s tou eutanázií. P. Halík tvrdí, že je třeba pracovat, aby LiRa, za kterou Zlatuška kandiduje změnila názor. To mi připadá ještě nereálnější, než že by se mohly potraty delegalizovat. Jednoduší je LiRu a kohokoliv, kdo za ni kandiduje nevolit. Ale pater má důvod, proč podpořit Zlatušku - chce peníze do vysokých škol (i na svůj plat, že ano). |
|
| |
René Václavek Obecní drbna
Počet příspěvků : 2775 Věk : 64 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 9:23 | |
| Ono náš monsignor dovede napsat hezky posměšnou odpověď, je třeba mu také tak odpovědět. Každého s odlišným názorem má za fundamentalistu a ghetaře. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 9:33 | |
| Ale pánové... První budou poslední a poslední budou první. Třeba zde:http://www.odshk.cz/fotogalerie-detail.php?id=123 |
|
| |
JL Trady
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 14:08 | |
| Nekleplo, nechal si mě až ke svačině: - citace :
- Ano, pak jsem vrah. To jste mi chtěl opravdu říci a myslíte to vážně? Občas je dobré věci doříci, protože tam je aspoń šance, že si člověk uvědomí, že tímto zkratkovitým myšlením dochází přesně k tomu postoji k lidem, které arabské teroristy vedou k zabíjení nevinných Američanů (všichni přece patří k "velkému satanovi"), nacisty k zabíjení Židů apod.
Pozdravil jste mne "Chvála Kristu", předpokládám, že jste křesťan. Kristus přesně toto nenávistné smýšlení a mluvení o druhých - včetně skutečných nepřátel - jasně odmítal. Vzpamatujte se, člověče! TH
Otče, každý kdo podporuje vrahy, se spolupodílí na vraždě. Tedy máte spoluvinu a jelikož i po upozornění odmítáte přestat podporovat vrahy, je to velmi vážné. Vždyť i sám Pán Ježíš rozhořčeně vyhnal kupčíky z chrámu, proč nejste aspoň trošku jako On?
Dám Vám takový malý příklad ze života. Před 10 lety naše firma kde pracuji, dostala poptávku na tenkrát extrémní multimediální vybavení pro online sledování videa a pod., projekt by byl za několik milionů. Připadalo mi to celé podezřelé a tak jsem se jednou rozverně zeptal, jestli to je pro bordel. Stydlivě mi odpověděl že ano a já ho poslal pryč. Byl jsem tehdy snad ještě ve zkušební době a šéf mi na to neřekl vůbec nic, přestože věděl, že takový kšeft kdy maximum peněz by bylo za služby, by mu roční zisk u tehdy malé firmy (bylo nás tam tuším 6) nafoukl 2x.
Buďte i Vy takový neoblomný, ale v pravé katolické víře, nikoli v nějakém zednářském ekumenickém hybridu. Co se týče arabů, američanů a židů, hlásáte přesně to co chce nový světový pořádek pro své cíle. Myslím, že kdyby američané neměli satanské symboly na dolarových bankovkách, nikdo by neinklinoval k takovému jejich označení. Jenže je to dnes celosvětový trend uchopení pozemské moci, dokonce i některé naše mince od roku 2000 nesou tyto znaky, tak je v obchodech nechci vracet.
Víte, "křesťan" je slovo, které mám rád čím dál méně, protože za křesťany se vydávají kdejací sektáři, zednářští humanisté a pod., ke kterým nepatřím. Mnohem raději mám slovo "katolík". A katolíci jsou i rytíři, kteří ve jménu Kristově bojovali a zabíjeli nepřítele, ale nevraždili!
Ať Vás Bůh provází a stane se z Vás správný katolík věrný odkazu předků. | |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 15:53 | |
| Já bych se ho zeptal, zda by ženě, která za ním přijde s tím, že chce jít na potrat, toto rozmluvil. Co by řekl lékaři, který se mu vyzná z toho, že potraty provádí a neshledává na tom nic špatného. A konečně, co by řekl senátorovi, který není pro zrušení "práva na potrat". Je to skutečně slušný člověk? Zaslouží si podporu papežského preláta? Nu a maličké varování Rotou, pokud své jednání nepřehodnotí, by taky nebylo na škodu. | |
|
| |
JL Trady
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 16:30 | |
| Tak mu napište, vidíte, že jsem s ním v podstatě skončil, pokud se mi sám neozve. | |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 17:34 | |
| | |
|
| |
JL Trady
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 17:50 | |
| Ale no ták, napište mu, inspirace tu máte dost. Pak ještě společně na apha a když ani tam s tím nic neudělají, tak pak i někam "vejš". | |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 17:52 | |
| Ne ne, já potřebuji obecenstvo. Bez něj nemám tu správnou inspiraci | |
|
| |
JL Trady
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 03.10.08 20:32 | |
| My jsme obecenstvo | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.10.08 7:40 | |
| |
|
| |
JL Trady
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 04.10.08 15:20 | |
| | |
|
| |
JL Trady
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 05.10.08 23:33 | |
| | |
|
| |
Počet příspěvků : 2775 Věk : 64 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 06.10.08 9:41 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 06.10.08 11:40 | |
| |
|
| |
JL Trady
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 06.10.08 11:49 | |
| Plho, začíná to na straně 24 | |
|
| |
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 07.10.08 9:28 | |
| Promiňte soudruzi, takové nedorozumění se stává jednou za 10(5,2,1) let. | |
|
| |
JL Trady
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 07.10.08 11:31 | |
| Farář Halík má své cédéčko! Zdroj: Aha! Datum vydání: 7.10.2008 Podtitulek: PAVLAČ Odkaz: http://www.ahaonline.cz/ Ročník: 3 Číslo: 236 Strana: 8 Autor: (gra) Rubrika: AKTUÁLNĚ Oblast: Celostátní deníky Foto - PRAHA (gra) - Farář Tomáš Halík je nejen spisovatel, kterému vycházejí úspěšné knihy, ale od tohoto týdne má na svém kontě i cédéčko. Dokonce vydal rovnou dvojCD, které přináší výběr z jeho meditací nad liturgickými texty hlavních křesťanských svátků - Vánoc a Velikonoc. Cédéčko s úvahami profesora Halíka vyšlo k jeho šedesátým narozeninám. Je to z církevního monitoru médií, je tam ale nečekaně spousta zajímavých zpráv, protože je to celkem velké, dávám to sem: http://rapidshare.com/files/151677087/20081007.htmlhttp://uloz.to/820148/20081007.html | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 07.10.08 13:40 | |
| To bude něco jako vogonská poezie..:-))
Anton. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 13.10.08 15:15 | |
| |
|
| |
JL Trady
| Předmět: Re: Ad nauseam vestram 13.10.08 15:23 | |
| to spíš byla černá mše, ne? | |