| Brněnskému pěstiteli slepic | |
|
+11Vlad IV deactivated VND Michal Kretschmer René Václavek Fr. Augustin T.O.P. budweiser Fr. Albert T.O.P. JakubAlbert Stoofi Mr.Difficult 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Mr.Difficult Svůdce maličkých
Počet příspěvků : 4135 Bydliště : Země Koruny svatováclavské Na +T+ od : 01. 12. 06
| Předmět: Brněnskému pěstiteli slepic 26.08.14 16:43 | |
| | |
|
| |
Fr. Albert T.O.P. Gründer
Počet příspěvků : 10044 Na +T+ od : 29. 11. 06
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 13:16 | |
| Nevíte někdo, kdo dnes spravuje stránky NFSSPX? | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 15:35 | |
| |
|
| |
Mr.Difficult Svůdce maličkých
Počet příspěvků : 4135 Bydliště : Země Koruny svatováclavské Na +T+ od : 01. 12. 06
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 15:37 | |
| ... měl by se ten člověk zamyslet nad tím, že to zatemňuje myšlení a schopnost vidět pravdu.
... ab alienis parce servo tuo. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 18:11 | |
| Víme, proto chápeme některé bonmoty v kontextu. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 20:35 | |
| - ospilos napsal:
- Tak díky, Jakube. Mě rovnou vyhoď z +T+, ne? Jaképak medle sraní s technickým správcem nepřátelského webu?
Já sice nejsem Jakub, ale přesto bych si dovolil poznámku na okraj. Nikdo tady nemluvil o nepřátelském webu a ani o nepřátelích, do této pozice to stavíte vy - a možná hlavně pan prior. Konec konců se o jeho vnímání světa lze přesvědčit v jeho pravidelných letácích. Myslím, že je tady ale spousta lidí ve fázi, že je prostě nějaký pan prior už vůbec nezajímá. To, že jste Bůh ví kolikátý v řadě, koho využívá, když se to hodí, snad ani nepřekvapuje - někteří jsme to sami zažili. Přeberte si to, jak chcete, ale pro mě je i vaše poslední reakce hlavně o vaší uražené ješitnosti. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 21:22 | |
| Já Vás, pane Vendee.cz, neznám — a jak zrovna na Vás působí moje reakce je mi proto dosti jedno. Mrzí mě, že mi Jakub v důsledku mého coming-outu změnil barvu z modré na žlutou, ale co už; jsem, myslím, dosti starý na to, abych přízni lidí nepřikládal větší váhu, než jaká jí náleží. Nové číslo Drahých věřících zde. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 21:49 | |
| - ospilos napsal:
- Já Vás, pane Vendee.cz, neznám — a jak zrovna na Vás působí moje reakce je mi proto dosti jedno.
Mrzí mě, že mi Jakub v důsledku mého coming-outu změnil barvu z modré na žlutou, ale co už; jsem, myslím, dosti starý na to, abych přízni lidí nepřikládal větší váhu, než jaká jí náleží.
Nové číslo Drahých věřících zde. Já vás znám z letmého setkání, z doslechu a hlavně z vašich reakcí, a je mi naprosto jasné, že vám je úplně jedno, jak na mě působí vaše reakce. Nemůžu ale neříci - pravda, ve svém věku mám už tendenci se opakovat - že mě vaše reakce při vašem potenciálu nemrzí.. Až vás uražená ješitnost přejde, zamyslete se v klidu nad tím, co jsem vám prvně napsal. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 21:50 | |
| PS: Možná pro Jakuba to byl coming-out, ale jinak vás ujišťuji, že o vašem angažmá u páně priora ví lidí dost už od začátku. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 22:01 | |
| |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 22:44 | |
| No, mně osobně je úplně šuma fuk, jestli děláte dalšího užitečného idiota panu priorovi. Dělal jsem ho taky. Fakt běžte na začátek té debaty - nikdo neřekl, že jste technickým správcem NEPŘÁTELSKÉHO webu. Vaše reakce prostě byla zbytečně přepjatá. Toť vše. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 22:48 | |
| Abych nezapomněl, reakce jsou vám jedno, ale že vám Jakub změnil barvu ze žluté na modrou (nebo naopak, já nevím), vás mrzí. To je fakt dětinské. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 22:59 | |
| |
|
| |
René Václavek Obecní drbna
Počet příspěvků : 2775 Věk : 64 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 30.08.14 23:18 | |
| Vlasta už je asi nespravuje. | |
|
| |
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 31.08.14 2:58 | |
| Z mé strany jde o gesto čistě symbolické. Změnou prošli dalsi dva pánové. Nedokážu totiž pochopit, jak takoví inteligentní lidé mohou ztrácet čas s někým, jako je abbe Stritzko. | |
|
| |
Stoofi Sodalitium pianum
Počet příspěvků : 540 Věk : 46 Bydliště : Praha Na +T+ od : 05. 03. 08
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 31.08.14 11:47 | |
| - Jakub napsal:
- Z mé strany jde o gesto čistě symbolické. Změnou prošli dalsi dva pánové. Nedokážu totiž pochopit, jak takoví inteligentní lidé mohou ztrácet čas s někým, jako je abbe Stritzko.
Pochopitelné to je. Bylo nás takových mnoho. Ona osobní zkušenost je mnohdy nepřenosná. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 31.08.14 15:20 | |
| - Stoofi napsal:
- Jakub napsal:
- Z mé strany jde o gesto čistě symbolické. Změnou prošli dalsi dva pánové. Nedokážu totiž pochopit, jak takoví inteligentní lidé mohou ztrácet čas s někým, jako je abbe Stritzko.
Pochopitelné to je. Bylo nás takových mnoho. Ona osobní zkušenost je mnohdy nepřenosná. Tak to máte naprostou pravdu. A ty zkazky, co pan prior vypráví, jsou jak jsem měl možnost se nedávno přesvědčit, pořád stejné. Styl jeho manipulace s lidmi taky. Zase je pár nových, co mají pocit, že jsou důvěrníky.. Nu, jsem si jist, že někteří po čase taky prohlédnou.. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 31.08.14 15:23 | |
| Jo, jinak jsem neodolal a nakouknul do Dezinfo letáku. (Přesně mi to trvalo 7 minut.) Když jsem viděl Innsbruck přeložený v jazykovém stylu počátku 20. století jako Innomostí, napadla mě hláška z filmu Kurvahošigutntág: "To je vůůůůl."
Sorry, nemohl jsem si pomoci. |
|
| |
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 31.08.14 16:14 | |
| Amtskirche ta vládne všem Masaryk jim káže prior všechny přivede v Černovicích sváže | |
|
| |
JakubAlbert Aktivní uživatel
Počet příspěvků : 200 Na +T+ od : 06. 02. 12
| |
| |
Fr. Augustin T.O.P. Admin
Počet příspěvků : 485 Věk : 40 Na +T+ od : 01. 07. 11
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 01.09.14 8:53 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 01.09.14 8:53 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 01.09.14 10:54 | |
| Vzal bych si dvě trička, prosím | |
|
| |
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 01.09.14 11:06 | |
| | |
|
| |
budweiser
Počet příspěvků : 13 Na +T+ od : 08. 07. 14
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic 01.09.14 20:21 | |
| Posedlost některých zdejších diskutérů osobou PTS je až bizarní... Možná by stanovování psychiatrických diagnoz, které - jak jsem seznal - je mezi částí tradičních katolíků dosti populární, mělo zacílit i jinam než pouze na PTS...
Možná by s ohledem na vlastní spásu, nebo alespoň elementární zásady slušnosti, když už nic jiného, nebylo od věci si uvědomit, že v osobě PTS mluvíte o katolickém knězi... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Brněnskému pěstiteli slepic | |
| |
|
| |
| Brněnskému pěstiteli slepic | |
|