| Bezbolestná sebedestrukce | |
|
+14Fr. Augustin T.O.P. Iva Podzimková Adalbert JL Irenej Michal Kretschmer bJ Thomas More René Václavek Antonio Ghislieri Mr.Difficult Josafat Fr. Albert T.O.P. Quido van Rijn 18 posters |
|
Myslíte si, že je možné "evangelizovat" stylem disco show? | Ano | | 5% | [ 2 ] | Ne | | 95% | [ 39 ] |
| Celkem hlasů : 41 | | Poll closed |
|
Autor | Zpráva |
---|
bJ Sodalitium pianum
Počet příspěvků : 1030 Na +T+ od : 10. 11. 09
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 05.05.11 16:06 | |
| Není tak těžké na to narazit když je to na každém rohu. Ale toto je zvlášť nechutné. Už chybí jen tyč | |
|
| |
Thomas More Advokát maličkých
Počet příspěvků : 604 Věk : 56 Na +T+ od : 26. 06. 10
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 05.05.11 16:10 | |
| Zběsilí šakali,zavile vyli.... | |
|
| |
Quido van Rijn Aktivní uživatel
Počet příspěvků : 3729 Věk : 134 Bydliště : Od března 2010 kontakt pouze přes mail: quidovanrijn@yahoo.com Na +T+ od : 30. 11. 06
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 05.05.11 16:11 | |
| Nevím co se vám nelíbí ctihodní bratři .... krásné dívky, krásní mladí chlapci, krásné prostředí v krásném kostele, umělecké pohyby - hybaj do pražského semináře, a můžete to mít denně. Nevíte snad že toto je chvályhodné Aggiornamento? To je budoucnost Církve bratři ..... Jásejme a radujme se ...... | |
|
| |
Počet příspěvků : 3729 Věk : 134 Bydliště : Od března 2010 kontakt pouze přes mail: quidovanrijn@yahoo.com Na +T+ od : 30. 11. 06
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 05.05.11 16:13 | |
| Takto bylo diktováno Mlho! Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc - Thomas More napsal:
- Zběsilí šakali,zavile vyli....
| |
|
| |
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 05.05.11 16:17 | |
| - Quido van Rijn napsal:
- Takto bylo diktováno Mlho! Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc
- Thomas More napsal:
- Zběsilí šakali,zavile vyli....
mě se nějak popletli slova při pohledu na tu nádheru | |
|
| |
Fr. Albert T.O.P. Gründer
Počet příspěvků : 10044 Na +T+ od : 29. 11. 06
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 05.05.11 16:19 | |
| Věřím, že MD přidá k dobrému něco o štětinkách a vzduchovce | |
|
| |
Adalbert Trady
Počet příspěvků : 246 Bydliště : Ústí nad Labem, Praha, Hostěrádky-Rešov Na +T+ od : 18. 08. 08
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 05.05.11 16:39 | |
| Tak to je síla... | |
|
| |
Mr.Difficult Svůdce maličkých
Počet příspěvků : 4135 Bydliště : Země Koruny svatováclavské Na +T+ od : 01. 12. 06
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 05.05.11 17:46 | |
| Já jsem poněkud obsatrožní a o dnešních děvčatech mám mínění nedobré. Bohu díky, že jsem šťastně ženat, protože dnes bych si nevybral. Část se obléká a chová jako kurvy. Další část se jako štětky obléká protože to jsou blbky a nedochází jim, jak je to hnusné a nevkusné. Kdo tedy těm husám řekne, jak se slušně chovat?
Katolická dívčí mládež mi pak přijde neskutečně konformizovaná, představa nějakého boje za pravdu už se dnes nenosí a tak stále platí ono "nevěř lidem nad 30" s tím, že dnešním 30tníkům je i dvacet či méně.
Kult všeobecného konformismu leze i mezi katolíky. Nelze odpor vůči Zlu redukovat jen na to, že umíme poučky z katechismu a nechodíme na NOM. My co čteme Kyrie eleison to víme, ale kdo to řekně těm ostaním. Lituji dnešní mladé pány, kteří uvažují o ženitbě.
A zase jsem zlý, zlý.
Naposledy upravil Mr.Difficult dne 06.05.11 7:45, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 05.05.11 23:18 | |
| Ja by som to tak čierne nevidel. Katolícka cirkev tu bude až do konca sveta, takže tu vždy budú aj dobré ženy, dobrí muži a dobré katolícke rodiny. |
|
| |
bJ Sodalitium pianum
Počet příspěvků : 1030 Na +T+ od : 10. 11. 09
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 21.06.11 9:57 | |
| Zpráva od známého varhaníka: "P. Jiri Pesek, nyni uz po studiich v Rime ThDr., dekan v Chocni, se opet vyznamenal. Pri jakemsi vyletu pro mladez je vybidl, at maji s sebou dostatek preservativu! (to je ten, ktery si nepral zpivat 816)" (v té písni se zpívá "odvrať od nás Boží trest" - podle toho nešťastného kněze Bůh přece netrestá)
No, aspoň se moc nerozmnožej! | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 21.06.11 10:07 | |
| |
|
| |
René Václavek Obecní drbna
Počet příspěvků : 2775 Věk : 64 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 21.06.11 11:01 | |
| - bratrJan napsal:
- Zpráva od známého varhaníka:
"P. Jiri Pesek, nyni uz po studiich v Rime ThDr., dekan v Chocni, se opet vyznamenal. Pri jakemsi vyletu pro mladez je vybidl, at maji s sebou dostatek preservativu! (to je ten, ktery si nepral zpivat 816)" (v té písni se zpívá "odvrať od nás Boží trest" - podle toho nešťastného kněze Bůh přece netrestá)
No, aspoň se moc nerozmnožej! Musí něco zbýt i na Madrid. | |
|
| |
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 21.06.11 15:06 | |
| Soudruh arcibiskup Duka poté co nacpal katedrálu do chřtánu státu, povýšil professorisima Václava Narcise Klause - Pružinského do stavu svatých, takže nechal vyzvánět k 70. kulatinám řečeného velikána všechny zvony včetně Zikmunda. Takové velké zvonění není ani na největší svátky. Ale Narcis již zastiňuje svou slávou Trojici Boží a tak se divím, jak je to možné, že se nezačala včas stavět pyramida pro Ka tohoto našeho boha-génia, proti kterému bledne i památka nezapomenutelného Járy von Zimmermanna. | |
|
| |
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 21.06.11 17:43 | |
| Mister Quido,mluvíte mě z duše.takovým zvoněním se vítal král na korunovaci.ale co je to,proti Pružinskému? | |
|
| |
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 27.07.11 12:24 | |
| Pro velký úspěch opakování. V tomto případě matka bezbožnosti, liturgické anarchie a pýchy. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 27.07.11 12:31 | |
| Hele P. Pešek a P. Hofman Ani bych se nedivil, kdyby za zády fotografa byla kaple... S těmihle dvěma mládežníky se nikdy nesekneš, ať dáš jakoukoliv fotku. |
|
| |
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 27.07.11 12:39 | |
| Co kaple! Celej kostel. Jenž se hodí pouze co kulisa k vesmírnému trsání. Chce se mi říct něco o Breivikovi, ale neřeknu... | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 27.07.11 12:44 | |
| To je mi překvapení... Můžeš poslat na SZ |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 27.07.11 19:43 | |
| Chci se zeptat...proč tam ty děti v teplákách trsají? To má být součást liturhie? Nepochopil jsem tyto dvě fotografie. Předem díky za vysvětlení. |
|
| |
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 27.07.11 19:48 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 27.07.11 19:56 | |
| |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 28.07.11 9:02 | |
| |
|
| |
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 11.08.11 13:00 | |
| Tak jsme měli tradiční, salvátorskou pouť. Co se však nedělo. Zázračný obraz Nejsvětějšího Salvátora modernistická chátra zneužila pro své kejkle. Vítejte v Tajze. Trsáme! | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 12.08.11 9:13 | |
| Občas jukám na ICRSP.org Popisek k obrázku, s nímž se dokonale ztotžňuji: "Současné umění, odraz naší doby... bez komentáře... " |
|
| |
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce 12.08.11 9:19 | |
| To je biskup s uhnilým obličejem. Náhodou, prorocké. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Bezbolestná sebedestrukce | |
| |
|