+ + + T R A D I T I O + + + Katolické fórum pro katolíky, ochránce nenarozeného života a všechny, pro které je Salus animarum opravdu suprema lex. |
|
| Rodinná morálka | |
|
+17JPS Fr. Augustin T.O.P. Ave bJ Stoofi Irenej Kolcok Thomas More René Václavek JL Josafat Gaudentius Michal Kretschmer Fr. Albert T.O.P. Antonio Ghislieri Quido van Rijn Mr.Difficult 21 posters | |
Katolickým křtem jsem byl/a pokřtěný/a | jako miminko v peřince | | 73% | [ 46 ] | jako dospělý/á muž/žena | | 22% | [ 14 ] | ani jedna možnost(konvertoval jsem od heretiků) | | 5% | [ 3 ] |
| Celkem hlasů : 63 | | |
| Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 04.07.08 8:17 | |
| |
| | | JL Trady
Počet příspěvků : 1863 Na +T+ od : 06. 06. 08
| Předmět: Re: Rodinná morálka 04.07.08 9:13 | |
| | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 04.07.08 9:39 | |
| Tak já protože jsem hodně zpátečnický, jim nevěřím, nevěřím dnešním vědcům a výzkumníkům, jejich výsledky bývají chtěné, cíl je jasný najít bohočlověka a zničit víru v Boha. Já zůstanu u tradiční výchovy, která je osvědčena staletími a tím co doporučuje magisterium církve a katechizmus samozřejmě. Mimochodem Mikolaji, malý katechizmus vozíme sebou v autě ať jedem kamkoliv |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 04.07.08 11:07 | |
| Ad. omluvenky z hodin sex. výchovy: jde o dobrý nápad, který ovšem předpokládá, že vám bude předem oznámeno, co a kdy se ve škole na vaše dítko chystá... Nepředpokládám, že by tomu tak bylo. Aspoň za mých časů nám to nikdo předem neřekl - obávám se, že snad ani třídní o tom nevěděla. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 04.07.08 11:34 | |
| Tak tedy vystavit omluvenku bianco a věřit svému mláděti, že ji využuje jak má.., lepší způsob mne nenapadá.
Anton. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 04.07.08 12:09 | |
| Já jsem o tomhle mluvil s kamarádem, jehož dcera šla na gymnázium v Praze (Josefská). Hned v září šel za třídní a řekl jí, že si nepřeje, aby se dcera účastnila sexuální výchovy, protože jako křesťané na to mají jiný názor a dceru poučí doma. Třídní se tomu nijak nebránila a dokonce mu nabídla, aby pro celou třídu o tom udělal přednášku. Takže všichni učitelé nejsou úplně k ničemu, i když tohle bude spíš patřit mezi výjimky. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 04.07.08 12:12 | |
| - Mária Alžbeta napsal:
- Ad. omluvenky z hodin sex. výchovy: jde o dobrý nápad, který ovšem předpokládá, že vám bude předem oznámeno, co a kdy se ve škole na vaše dítko chystá... Nepředpokládám, že by tomu tak bylo. Aspoň za mých časů nám to nikdo předem neřekl - obávám se, že snad ani třídní o tom nevěděla.
Josef Máš pravdu vždycky když přijel Uzel tak jsme se to dozvěděli až tak z týdením zpožděním. Protialternativa která je zaměstnanec ACO tá se do té školy ani neodváží. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 04.07.08 12:23 | |
| - Paulus Minutus napsal:
- Já jsem o tomhle mluvil s kamarádem, jehož dcera šla na gymnázium v Praze (Josefská). Hned v září šel za třídní a řekl jí, že si nepřeje, aby se dcera účastnila sexuální výchovy, protože jako křesťané na to mají jiný názor a dceru poučí doma. Třídní se tomu nijak nebránila a dokonce mu nabídla, aby pro celou třídu o tom udělal přednášku. Takže všichni učitelé nejsou úplně k ničemu, i když tohle bude spíš patřit mezi výjimky.
Takovou třídní vystavit na piedestal!! Ovšem to asi bude skutečně vyjímka!! Anton. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 17.07.08 21:57 | |
| Vězení pro rodiče Jeden manželský pár v Hessensku byl odsouzen ke třem měsícům vězení, protože odmítá posílat své děti do školy a vyučuje je doma. Manželé mají 7 dětí a dvě z nich ve věku 8 a 14 let vyučují doma, protože škola ohrožuje jejich křesťanskou víru a náboženskou výchovu. Manželé považují rozsudek za vážné ohrožení lidských práv. Rovněž „Sdružení svobodného vzdělávání“ vytýká soudcům, že se vracejí k poručnickému a vrchnostenskému systému. V Německu je 500 rodin, které zajišťují samy vzdělávání svých dětízdroj:Světlo MCM č.29 r.XVI |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 18.07.08 12:01 | |
| V Německu platí zákaz domácího vzdělávání, který tam zavedl Áda. Jinak v tomto případě šlo o evangelikální rodinu. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 18.07.08 12:26 | |
| To je zajímavé, pročpak to asi nezrušili, když to zavedl ten dnes tolik proklínaný Adolf??
No ono se to asi hodí, nikdo holt "antivýchově k otroctví" neuteče.
Anton. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 20.08.08 9:16 | |
| |
| | | Fr. Albert T.O.P. Gründer
Počet příspěvků : 10044 Na +T+ od : 29. 11. 06
| Předmět: Re: Rodinná morálka 20.08.08 9:26 | |
| Ona ta čísla budou ještě větší. Gender lžou. | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 22.08.08 12:19 | |
| |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 22.08.08 14:48 | |
| Říkám pořád že zástěry blafují |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 22.08.08 16:23 | |
| Musím se vrátit ke kauze manželů Rosnerových (http://www.lidovky.cz/vazba-byla-hrozna-rika-pestounka-d4j-/ln_domov.asp?c=A080822_123654_ln_debaty_mtr).
Je opravdu šokující zjistit, že lidé, kteří se takto obětovali pro druhé (a ne každý tento dar má!), jsou na základě nevěrohodných a vylhaných svědectví pubertálních svěřenců kriminalizováni a nemají nikde dovolání. I kdyby byla pravda, že na jedno dítě něco v afektu zařvala, copak je to na vazbu? Vždyť my všichni, kdo děti máme víme, jak dokáží člověka vytočit, a co všechno je člověk schopen na ně zařvat...
Kdysi jsme si s jedním přítelem v takových situacích, kdy člověk může jenom krčit rameny, říkali že je to na emigraci. Ovšem doba pokročila a mne nenapadá, kam by se dalo emigrovat, kde ještě zůstalo krapet zdravého rozumu. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 22.08.08 16:59 | |
| - Mikolaj napsal:
- Musím se vrátit ke kauze manželů Rosnerových (http://www.lidovky.cz/vazba-byla-hrozna-rika-pestounka-d4j-/ln_domov.asp?c=A080822_123654_ln_debaty_mtr).
Je opravdu šokující zjistit, že lidé, kteří se takto obětovali pro druhé (a ne každý tento dar má!), jsou na základě nevěrohodných a vylhaných svědectví pubertálních svěřenců kriminalizováni a nemají nikde dovolání. I kdyby byla pravda, že na jedno dítě něco v afektu zařvala, copak je to na vazbu? Vždyť my všichni, kdo děti máme víme, jak dokáží člověka vytočit, a co všechno je člověk schopen na ně zařvat...
Kdysi jsme si s jedním přítelem v takových situacích, kdy člověk může jenom krčit rameny, říkali že je to na emigraci. Ovšem doba pokročila a mne nenapadá, kam by se dalo emigrovat, kde ještě zůstalo krapet zdravého rozumu. Toto bylo vytvořeno záměrně jako exemplární příklad. Zaprvé, i kdyby se skutečně stalo to, z čeho jsou ti manželé obviněni, není to vazební důvod. Děti jim byly odebrány a byl jim zřejmě zakázán styk s nimi, takže pokračování v trestné činnosti odpadá, rovněž tak jejich ovlivňování. A nepředpokládám, že se takoví lidé skrývali, takže odpadá i vyhýbání se trestnímu stíhání. Bude to monstrproces sloužící k zastrašení dalších osob, které by chtěli dělat něco pro děti, případně šířili tradiční rodinné hodnoty. Tyto hodnoty totiž tento systém a ti, kdo za ním stojí, nenávidí ze všeho nejvíce. Je to výstraha všem slušným učitelům, pěstounům, adoptivním rodičům, lidem s domácím vzděláváním a podobně. Mládež je třeba demoralizovat, ničit promiskuitou, prostitucí, drogami, celebritami, pop a rock "hudbou"... Do vazby se u nás obecně zavírají lidé, které je třeba zničit a nejsou proti nim žádné důkazy, neboť vazba slouží k tomu, aby je psychicky i fyzicky zlomila a vyrobila z nich lidské trosky. Emigrovat má dnes smysl pouze do některých zemí latinské Ameriky, např. do Chile, Argentiny, Uruguay, kde je společnost doposud značně konzervativní a rodina a víra jsou tam stále největší hodnoty. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 22.08.08 17:03 | |
| Myslím, že jsi to jasně shrnul. Velmi smutné. Je mi těch manželů líto. To je opravdu velký kříž, který musí nést! |
| | | Quido van Rijn Aktivní uživatel
Počet příspěvků : 3729 Věk : 134 Bydliště : Od března 2010 kontakt pouze přes mail: quidovanrijn@yahoo.com Na +T+ od : 30. 11. 06
| Předmět: Re: Rodinná morálka 22.08.08 19:18 | |
| - Mikolaj napsal:
- Myslím, že jsi to jasně shrnul. Velmi smutné. Je mi těch manželů líto. To je opravdu velký kříž, který musí nést!
Pán Bůh to vše vidí a je s nimi. Prostě si prožijí očistec už zde na zemi a když si to nezkazí čeká je nebe. Nezbývá jim nic jiného než vše trpělivě nést jako kříž pro ně jistě nejkrutější, když se pro tolik dětí obětovali, ale ten kříž má svůj smysl a Bůh jej dopouští s ohledem na vyšší dobro. Zatímco si myslíme, že je to vše nespravedlivé, tak třeba z pohledu věčnosti pro ty radoptivní rodiče či pěstouny je to milost, aby rozmnožili řady světců. Římští mučedníci se radovali, když byli předhozeni lvům. | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 02.09.08 10:12 | |
| |
| | | Antonio Ghislieri Svůdce maličkých
Počet příspěvků : 1191 Věk : 50 Bydliště : Csontokszérűskertek, Csehország Na +T+ od : 16. 07. 07
| Předmět: Re: Rodinná morálka 02.09.08 11:37 | |
| | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 02.09.08 11:39 | |
| |
| | | Antonio Ghislieri Svůdce maličkých
Počet příspěvků : 1191 Věk : 50 Bydliště : Csontokszérűskertek, Csehország Na +T+ od : 16. 07. 07
| Předmět: Re: Rodinná morálka 02.09.08 11:43 | |
| Já už bych toho strašně rád nechal...:-) Jenom ještě najít tu vhodnou půlku, která by na tom byla tak nějak stejně... A neztrácet ....... | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 05.09.08 13:25 | |
| |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rodinná morálka 08.09.08 10:26 | |
| |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rodinná morálka | |
| |
| | | | Rodinná morálka | |
|
Similar topics | |