| Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora | |
|
+12Laurentius 12 Thomas More bJ Stoofi Irenej Quido van Rijn René Václavek Mr.Difficult Fr. Albert T.O.P. František Matěj Antonio Ghislieri Michal Kretschmer 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Michal Kretschmer Admin

Počet příspěvků : 3366 Věk : 79 Bydliště : Praha Na +T+ od : 06. 12. 06
 | Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 03.12.07 15:39 | |
| Tohle jsem našel v prosincovém věstníku Pražské arcidiecéze. Nemáte chuť tam jít nebo spíše skupinka několika lidí a pokusit se to „rozbít“ – pokud tedy to vůbec má smysl? Akademická farnost Praha a VŠ katolické hnutí Kostel Nejsvětějšího Salvátora, Křižovnické nám. 2, Praha 1, tel.: 222 221 339, e-mail: nejsvetejsi.salvator@volny.cz, salvator. farnost.cz; vkhcr.org/praha 11. 12. 20:00 debatní večer s Tomášem Petráčkem na téma (Anti)modernismus. Moderují Tomáš Halík a Norbert Schmidt. Ve spolupráci s redakcí revue Salve (číslo 3/07). | |
|
 | |
Antonio Ghislieri Svůdce maličkých

Počet příspěvků : 1190 Věk : 49 Bydliště : Csontokszérűskertek, Csehország Na +T+ od : 16. 07. 07
 | Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 03.12.07 15:50 | |
| Celkem rád bych se zúčastnil, ale je to ve stejném termínu jako firemní večírek...a nepředpokládám, že by Halík předčil toto lákadlo šířkou občerstvení :-) | |
|
 | |
František Matěj Sodalitium pianum

Počet příspěvků : 332 Věk : 54 Bydliště : Praha Na +T+ od : 10. 12. 06
 | Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 03.12.07 15:55 | |
| Nemá to býr správně: ve spolupráci s revue Salvet? | |
|
 | |
Fr. Albert T.O.P. Gründer

Počet příspěvků : 10044 Na +T+ od : 29. 11. 06
 | |
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 03.12.07 16:45 | |
| No já bych tam zašel.., přidá se někdo? Mám v ten den volno a rád bych něco pro obranu naší matky Církve udělal.
Anton. |
|
 | |
Mr.Difficult Svůdce maličkých

Počet příspěvků : 4135 Bydliště : Země Koruny svatováclavské Na +T+ od : 01. 12. 06
 | Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 03.12.07 19:49 | |
| - Antonio Ghislieri napsal:
- Celkem rád bych se zúčastnil, ale je to ve stejném termínu jako firemní večírek...a nepředpokládám, že by Halík předčil toto lákadlo šířkou občerstvení :-)
Je půst. | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 03.12.07 19:57 | |
| - OK napsal:
- Antonio Ghislieri napsal:
- Celkem rád bych se zúčastnil, ale je to ve stejném termínu jako firemní večírek...a nepředpokládám, že by Halík předčil toto lákadlo šířkou občerstvení :-)
Je půst. To je dobrá poznámka.., ale jak firemní večírky pamatuji, ty v ČSOB byly vpravdě postní. Spíš se někdo ozvěte, jestli půjdete.. Anton. |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 03.12.07 21:45 | |
| Dá-li Pán Bůh, přijdu tam. Nepředpokládám, že se pater Halík obrátí ke Zmrtvýchvstalému, ale mohl by být legrace. - Michal Kretschmer napsal:
- Tohle jsem našel v prosincovém věstníku Pražské arcidiecéze. Nemáte chuť tam jít nebo spíše skupinka několika lidí a pokusit se to „rozbít“ – pokud tedy to vůbec má smysl?
Akademická farnost Praha a VŠ katolické hnutí Kostel Nejsvětějšího Salvátora, Křižovnické nám. 2, Praha 1, tel.: 222 221 339, e-mail: nejsvetejsi.salvator@volny.cz, salvator. farnost.cz; vkhcr.org/praha 11. 12. 20:00 debatní večer s Tomášem Petráčkem na téma (Anti)modernismus. Moderují Tomáš Halík a Norbert Schmidt. Ve spolupráci s redakcí revue Salve (číslo 3/07). |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 04.12.07 8:35 | |
| P. Tomáš Petráček. Hmmm, tak to bude pro těžké intelektuály. |
|
 | |

Počet příspěvků : 1190 Věk : 49 Bydliště : Csontokszérűskertek, Csehország Na +T+ od : 16. 07. 07
 | Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 04.12.07 8:43 | |
| - Mikolaj napsal:
- P. Tomáš Petráček. Hmmm, tak to bude pro těžké intelektuály.
Mám skoro metrák, bude to stačit? :-) | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 04.12.07 8:55 | |
| Mnoooo.... Snad to zvládneš. Ale pro jistotu si s sebou vezmi svačinu  |
|
 | |

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 04.12.07 8:58 | |
| - Mikolaj napsal:
- Mnoooo.... Snad to zvládneš. Ale pro jistotu si s sebou vezmi svačinu
 Mno já skutečně musím na ten firemní večírek - doufám, že tam bude dostatek ovoce, zeleniny, studené štiky a teplého lososa, když je ten půst :-) | |
|
 | |

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 7:48 | |
| Třeskuté nové jaro. Je to hrůza, kolik lidí si nechá vymýt mozek a ještě se pyšní tím, že "chodí na Halíka". Hnus a bída modernistů. | |
|
 | |
Mr.Difficult Svůdce maličkých

Počet příspěvků : 4135 Bydliště : Země Koruny svatováclavské Na +T+ od : 01. 12. 06
 | Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:13 | |
| | |
|
 | |

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:19 | |
| - OK napsal:
- Co s tím ale uděláme?
Popravdě nevím. Psát žalobu? Kdo se tím bude zabývat? Psát o Halíkovi pravdu? Vždyť ti psychopati jsme my. Snažit se poučovat mládežníky? On je guru, my jsme blázni. Tady asi platí jediné. Zůstat katolíkem, protože oni katolíky nejsou. | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:23 | |
| Upřímně řečeno, já mám raději a v úctě "teologie neznalé zbožné venkovské faráře" než přechytralé teologicky znalé nezbožné městské akademické kaplany... A matička Církev je postavena hlavně na těch prvních! |
|
 | |

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:27 | |
| Jo a hlavně k Halíkovi a Petráčkovi nechodit na mši, nebo dokonce ke zpovědi. Oboje bude s největší pravděpodobností neplatné. Nemyslím si, že by se tu našel takový kaskadér, který by to riskoval, ale zmínit jsem to musel. | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:28 | |
| Někdy se náhodou přihodí i první možnost s druze jmenovaným  |
|
 | |

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:34 | |
| - Mikolaj napsal:
- Někdy se náhodou přihodí i první možnost s druze jmenovaným
 Upřímnou soustrast. Já už jsem si toho chlapa prolustroval, takže jsem to docela čekal. | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:43 | |
| Díky. Zažil jsem to sice jenom dvakrát, ale je to spíše pro ty akademiky. Opravdu mě někdy překvapuje, jak lze udělat z poměrně jednoduché zvěsti Evangelia naprosto nepochopitelnou vědu. Za chvíli si budeme připomínat prostou věc - jak se Marii a Josefovi, obyčejným to lidem, narodilo v chlévě Dítě. To přece pro teology musí být pro svoji prostotu úplně nepochopitelné Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je Království nebeské! |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:49 | |
| - OK napsal:
- Co s tím ale uděláme?
|
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:53 | |
| 1/ Nahlásíme Petráčka, 2/ budeme ignorovat Petráčka, 3/ zlynčujeme Petráčka nebo 4/ upálíme Petráčka. Hlasujme po bodech  |
|
 | |

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:55 | |
| Neuděláme nic. Respektive, budeme dělat to, co doposud. | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:56 | |
| |
|
 | |

| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 8:58 | |
| - Mikolaj napsal:
Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je Království nebeské! No, tohle se ale spíše aplikuje na Tvůj vztah k majetku. Můžeš ho mít mnoho, ale pokud jsi v duchu chudý(nelpíš na tom, co jsi nashromáždil), tak se Tě týká toto zaslíbení. Nejde o prostotu, nebo dokonce debilitu. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora  | |
| |
|
 | |
| Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora | |
|