| Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora | |
|
+12Laurentius 12 Thomas More bJ Stoofi Irenej Quido van Rijn René Václavek Mr.Difficult Fr. Albert T.O.P. František Matěj Antonio Ghislieri Michal Kretschmer 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Fr. Albert T.O.P. Gründer
Počet příspěvků : 10044 Na +T+ od : 29. 11. 06
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 9:01 | |
| - Mikolaj napsal:
- Takže hlasuješ pro 2/
Spíše než přímý útok volím obléhání a vyhladovění nepřítele. Tento bez pramenů Pravdy brzy začne požírat své psy a nohsledy..stane se kanibalem. Nakonec umírá sám a opuštěný od všech(Včera gloria, dnes ukřižuj). | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 9:01 | |
| Nemyslel jsem debilitu. To s tím majetkem je pravda, ale jde to aplikovat i na přístup k víře. Přistupovat k víře s dětskou pokorou a ne si ji přivlastnit a přetvářet. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 9:19 | |
| Pánové, já se domnívám, že něco by se dělat mělo. Nevím, kolik z vás zažilo "mši" u Halíka, ale je třeba vidět, že ten kostel je plný mladých lidí, kteří nejsou blbci, ale mají mozky vymyté modernismem a Halík jim ještě podkuřuje, takže jejich ego tam roste. Většinou tam chodí studenti, kteří přijíždějí do Prahy studovat a bydlí na kolejích a mají pocit, že jejich venkovský hloupý farář je trouba a teď od velkého guru Halíka konečně poznali pravdu. Halík tam prostě u těch mladých lidí naprosto sebevědomě ničí katolickou víru. Myslím, že je třeba napsat na Halíka žalobu, psát do Říma, že Vlk tohle trpí a nezasáhne, snad se pak Halík bude trochu krotit a aspoň nebude šířit hereze tak drze a nepokrytě. |
|
| |
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 9:22 | |
| Dobrá. Na příštím zasedání bychom tomu mohli dát jasnou formu a přesně určit, komu to dát na vědomí a jak dále postupovat. | |
|
| |
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 9:49 | |
| Škoda, že nejsem z Prahy. Přímo bych se ho zeptal, jestli mu nevadí, že je heretikem. Ať se chechtá jak chce. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 9:53 | |
| |
|
| |
René Václavek Obecní drbna
Počet příspěvků : 2775 Věk : 64 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 9:55 | |
| Tak tohle je opravdu hnus první třídy,tady se potvrzuje,co je Halík za škůdce.A proti němu nikdo z hierarchie nejde,nikdo ho neoznačí za heretika.A mladí idioti tomu ještě tleskají.Vzpomínám si,jak jeden pán z ČKA si stěžoval v Perspektivách,jak někteří kněží nemají důvěru v ČKA.Prý je příliš ekumenická a halíkovská.P.Halík to prý u nás nemá lehké.Ta nedůvěra je opodstatněná.Nevím,že by někdo z vyšších kruhů proti němu štval,že by byl ostouzen v KT.Všude má dveře otevřené. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 9:56 | |
| Dodám jako účastník jen postřeh svého kamaráda-buddhisty, který o "fenoménu Halík" jen slyšel a zajímalo ho, oč půjde. Jeho reakce na P.Halíka byla příznačná.."Co to mele???" Jinak jsem se o sobě dozvěděl samé mnohé poučné věci, jsem prý osoba trpící úzkostí ze světa, kterému nerozumím, pak prý jsem vlastně protestant a člověk s fašizujícími tendencemi. Asi nejvíc oba pátery rozčilovalo citování Písma Sv. a obhajoba autorství Pentateuchu.., prý to s tím autorstvím není tak jasné! Jinak samozřejmě nedostanete z těch kluzkých hadů jednoznačnou odpověď.., co kdyby se měli ukázat jako zásadoví muži..?! A ta chartismatička na závěr, co mi doporučila, že se coby katolík nesmím vyvyšovat nad jiné "náboženství".., to bylo i na mne zu viel. P.S. Když jsme odcházeli, ozývala se střelba.., doufám, že to nemělo nějakou souvislost s námi!:-))
Anton.
Bratru Janu Křtiteli děkuji za pevný postoj, holt kde jsou křesťané, tam je i náš Pán! |
|
| |
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 9:58 | |
| - Josef1 napsal:
- Žalovat na tyto apostaty u sv. stolce je bez momentálních účinků . http://www.community.org.ua/dwnld/czlibellus4.doc
Asi to chce velkou trpělivost a oddanost v Boží prozřetelnost,modlitby a osobní oběti. V tomto případě je problémem, že žalující strana jsou blázni. Skuteční blázni. Jejich žalobou se proto nikdo nezabývá. Naše jména nejsou tak provařená, takže nějaký výsledek by to mít mohlo. Tito heretici spoléhají na laxnost a neakčnost tradičních kruhů.
Naposledy upravil dne 12.12.07 9:59, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Počet příspěvků : 2775 Věk : 64 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
| Předmět: Také si myslím to samé.Kam zavede člověka pýcha. 12.12.07 9:58 | |
| - Mikolaj napsal:
- Upřímně řečeno, já mám raději a v úctě "teologie neznalé zbožné venkovské faráře" než přechytralé teologicky znalé nezbožné městské akademické kaplany... A matička Církev je postavena hlavně na těch prvních!
| |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 10:01 | |
| Svatý Jeane Maria Vianneyi, oroduj za nás!! Raději takovéto kněze, než to co jsem včera viděl.., než co,.. už mají svou odměnu.
Anton. |
|
| |
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 10:05 | |
| My jsme mládež nová,mládež Halíkova! | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 10:10 | |
| - Iacobus Augustinus napsal:
- Škoda, že nejsem z Prahy.
Přímo bych se ho zeptal, jestli mu nevadí, že je heretikem. Ať se chechtá jak chce. Nesmysl, máš to blíž, než si myslíš |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 10:13 | |
| Jo to by jste se divil..,v SSM jsem coby jinoch byl a docela se to podobá!! Nábožně, jak na svatý obrázek mladá děvčata hleděla na svého guru, ten v světském oblečení, jak jinak, přece nebude ctít kněžskou důstojnost, si zamyšleně v patriarchálním gestu mnul bradku, přemýšleje, jak nás zbloudilé ovce, přivést do ovčince zvaného Oikumené...,kdyby to nebylo k pláči, bylo to spíš k smíchu. Kouzelná byla poznámka o papežském, resp. církevním státě, jako o něčem přežilém, nevhodném, přímo nebezpečném.
Anton. |
|
| |
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 10:19 | |
| To jsem jen upravil bolševické heslo z padesátých let.Na dnešní dobu se hodí.Stačí se podívat na charom nebo signály.Tady vidíme ty plody. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 10:22 | |
| I já děkuju br. Antonovi za pevný křesťanský postoj vůči bludu. |
|
| |
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 10:25 | |
| - Mikolaj napsal:
- Iacobus Augustinus napsal:
- Škoda, že nejsem z Prahy.
Přímo bych se ho zeptal, jestli mu nevadí, že je heretikem. Ať se chechtá jak chce. Nesmysl, máš to blíž, než si myslíš Mno jo, to já vím, že je kaplanem pro akademickou omladinu v Hradci. Ale mně jde o to zeptat se ho před takovým shromážděním uctívačů postmoderny. To by bylo zajímavé. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 10:29 | |
| |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 11:22 | |
| - Mikolaj napsal:
- 1/ Nahlásíme Petráčka, 2/ budeme ignorovat Petráčka, 3/ zlynčujeme Petráčka nebo 4/ upálíme Petráčka. Hlasujme po bodech
Vytvoříme stránky www.sapiniera.cz. Vytvoříme pravidla sdružení Sodalitium Pianum. Na stránkách budeme po pečlivé analýze jejich spisů pranýřovat různé modernistické osobnosti. Budeme archivovat jejich veřejná heretická prohlášení, kompromitující fotografie atd. Pro mládežníky poskytneme stručné úvody do katolické nauky. Občas odkaz na stránky pošleme nějakému biskupovi. Časem si biskupové zvyknou na stránky chodit sami, už proto, že by to mohlo být i o nich. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 11:24 | |
| - Iacobus Augustinus napsal:
- Josef1 napsal:
- Žalovat na tyto apostaty u sv. stolce je bez momentálních účinků . http://www.community.org.ua/dwnld/czlibellus4.doc
Asi to chce velkou trpělivost a oddanost v Boží prozřetelnost,modlitby a osobní oběti. V tomto případě je problémem, že žalující strana jsou blázni. Skuteční blázni. Jejich žalobou se proto nikdo nezabývá. Naše jména nejsou tak provařená, takže nějaký výsledek by to mít mohlo. Tito heretici spoléhají na laxnost a neakčnost tradičních kruhů. Přesně tak, oni píší stovky dopisů na různé strany, většinou nesmyslných. Tento docela smysluplný mezi tím zapadne. Žalobu je třeba lépe zpracovat a znovu poslat. |
|
| |
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 11:24 | |
| - Georgeus Ioanes Baptista napsal:
- Mikolaj napsal:
- 1/ Nahlásíme Petráčka, 2/ budeme ignorovat Petráčka, 3/ zlynčujeme Petráčka nebo 4/ upálíme Petráčka. Hlasujme po bodech
Vytvoříme stránky www.sapiniera.cz. Vytvoříme pravidla sdružení Sodalitium Pianum. Na stránkách budeme po pečlivé analýze jejich spisů pranýřovat různé modernistické osobnosti. Budeme archivovat jejich veřejná heretická prohlášení, kompromitující fotografie atd. Pro mládežníky poskytneme stručné úvody do katolické nauky. Občas odkaz na stránky pošleme nějakému biskupovi. Časem si biskupové zvyknou na stránky chodit sami, už proto, že by to mohlo být i o nich. No fajn. To by se taky mohlo probrat na zasedání. Tentokrát by mohlo být v Brně, jak jsme už předesílali. Termín není ještě stanoven. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 11:33 | |
| Po vzoru Saturninově navrhuji zřídit Kancelář na uvádění faktů katolických na pravou míru |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 11:36 | |
| - Mikolaj napsal:
- Po vzoru Saturninově navrhuji zřídit Kancelář na uvádění faktů katolických na pravou míru
To je dlouhodobá idea dr. Malého - založit katolickou ligu proti hanobení. Ta se ale týká spíše vnějšího nepřítele než vnitřního. Ostatně obě organizace by spolu mohli spolupracovat. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 11:40 | |
| Jsem pro obé.., rád se zapojím. Navíc se pokusím rozšířit informace o tomto projektu i dál.., mezi tradiční katolíky.
Anton. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora 12.12.07 11:48 | |
| Máte pravdu. Jenže po zkušenostech ze Signálů se obávám, že to bude většina ignorovat. Protože halíkolatrie dosáhla nezměrné velikosti. |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora | |
| |
|
| |
| Halík + Petráček = heretická sedánka u Salvátora | |
|